Co nejúspěšnější rok 2014!

štítek Zaměstnání čtení na 2 minuty

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Pracovní nároky na zaměstnance stoupají, stejně tak musí OSVČ neustále hledat cesty a možnosti pro zlepšení služeb pro své zákazníky. Pro řadu občanů se dovolená stává neznámým pojmem. Vánoční svátky jsou sice krátké, lze však několika příjemných dní v rodinném kruhu načerpat potřebné síly do dalšího pracovního roku 2014. Co si můžeme v práci přát?

Úspěšní zaměstnanci jsou v dnešní době zvyklí pracovat pod stresem a ve ztížených pracovních podmínkách. Všichni zaměstnanci však oceňují dobré pracovní podmínky a příjemnou firemní atmosféru. Proto Vám všem chceme popřát pracovně co nejúspěšnější rok 2014 a:

  • Především hodně zdraví, protože zdraví je to nejdůležitější co máme. Když jsme zdraví, tak jsme výkonní a zvládáme termíny, schůzky a řádně plníme pracovní úkoly. Z práce máme dobrý pocit, což se pozitivně projevuje na našem rodinném životě.
  • Samozřejmě rovněž hodně štěstí. Vždyť bez štěstí je to v životě hodně těžké, i když se hodně snažíme. Někdy o pracovním úspěchu rozhoduje štěstí více než bychom si mysleli. Štěstí však přeje připraveným, proto jděte štěstí naproti hned v prvních dnech roku 2014.

Schopní a inovativní zaměstnanci jsou pro úspěch firmy klíčoví. Aby se však mohli zaměstnanci plně soustředit na svoji práci a byli v pohodě, tak je potřeba, aby se ve firmě cítili dobře a byli spokojeni. Proto Vám přejeme:

  • Výborné a chápavé šéfy, kteří si rádi vyslechnou Vaše náměty a připomínky, se kterými je zkrátka radost komunikovat. Vždy ocení dobře odvedenou práci, nejenom slovně, když máme ty peníze. V případě problémů se dokážou za Vás postavit a prosadit navrhované měny.
  • Ať se Vaší firmě daří a v roce 2014 jsou zisky a příjmy vyšší než se plánuje a rozhodně jsou ekonomické výsledky příznivější než v roce 2013. Jestliže se zaměstnavateli daří, potom se mnohem lépe pracuje, lépe se jedná o zvýšení mzdy a celková firemní nálada je přátelštější a uvolněnější. Stres v prosperujících společnostech je pochopitelně nižší než ve firmách mající finanční problémy.
  • Skvělý pracovní kolektiv. Zaměstnanci, kteří rádi chodí do práce, mají dobré pracovní kolegy, na které je spolehnutí, jsou spokojenější a následně se jim i práce více daří. V práci trávíme velmi mnoho času, tak je dobré být ve společnosti lidí, se kterými se cítíme dobře a je nám s nimi jednoduše fajn.

A co popřát OSVČ (osobám samostatně výdělečně činným) oproti zaměstnancům? I když řadu OSVČ potěší, že jsou zákazníci spokojení, že chválí vykonanou práci, přesto peněžní pochvala potěší nejvíc. Proto hodně úspěšný finanční rok 2014. Co je k tomu zapotřebí?

  • Spokojené a spolehlivé odběratele, kteří řádně plní dohodnuté podmínky a dodržují lhůty splatnosti u faktur. Odběratele, se kterými vždy najdete výhodné obchodní řešení pro obě strany a se kterými je radost spolupracovat.
  • A žádné nečekané nepříjemné události, ať vše vychází dle finančních plánů.

Petr Gola

Mohlo by vás také zajímat

Praktické

Populární na Dům financí