Zlato a stříbro – rozhodující moment. Část první.

štítky Investice Politika Stalo se čtení na 4 minuty

foto: pond5, ilustrační fotografie

Co má společného zlato a stříbro? Všechno! Nacházíme se v zákopové válce s centrálními bankéři odhodlanými zničit kapitalismus, suverénní národy, národní měny, kdy vše je podřízeno dosažení světové nadvlády.

Trocha historie

Co má společného zlato a stříbro? Všechno! Nacházíme se v zákopové válce s centrálními bankéři odhodlanými zničit kapitalismus, suverénní národy, národní měny, kdy vše je podřízeno dosažení světové nadvlády. Žádný klam není dost dobrý a nikdo nesmí zůstat stát v cestě. Zlato a stříbro jsou achilovou patou tohoto pyramidového schématu, tohoto letadla, které centrální bankéři vytvářejí. Mafie je v porovnání s nemilosrdným klanem centrálních bankéřů jen hrstka dětí hrajících si na pískovišti.

Bankovní klan vám nezpřeráží nohy basebalovou pálkou. Použije něco mnohem zlověstnějšího a více smrtelného. Použije proti vám peníze.

Peníze? A to má být všechno?

Ano. Nic jiného, než peníze, není potřeba. Vzpomeňte si na výstižně přesná prorocká slova Meyera Amschela Rothschilda: „Dejte mi moc nad penězi a nebude mě zajímat, kdo tvoří zákony.“ Další z Rothschildů, Nathan zjistil, že nejlépe se vydělává půjčováním peněz vládám k financování jejich válek. Takové půjčky jsou nejen mnohem vyšší, ale jsou také mnohem bezpečnější, kryté výběrem státních daní. Tajemství úspěchu N. A. Rothschilda tkvělo v tom, že napůjčoval vládám to, co si naporoučely, ale splátky dluhu požadoval ve zlatě. Tento základní hrací plán však nyní dosáhl svého vrcholu a v sázce je bitva o nadvládu nad světovým zlatem.

Tento mechanismus stojí v popředí zájmu centrálních bankéřů. Vezměme si například Spojené státy. Ty jsou prakticky v bankrotu od roku 1933, vlastněny svými věřiteli. Kdo jsou tito věřitelé? Centrální bankéři řízení elitami v pozadí, které chtějí všechny peníze a potažmo celý svět.

Kdo někdy volil někoho do Basilejského výboru, do Banky pro mezinárodní platby (BIS) do Mezinárodního měnového fondu (IMF), centrálního bankéře, někoho do FEDu. Nikdo. Znáte někoho, kdo jiného, kdo by je volil? Znáte některého z těch lidí? A tito lidé půjčují nekryté peníze, které vytvářejí stisknutím klávesy na počítači.

Potřebujete 200 000 miliard? Klik. Tady jsou. Čím jsou kryty? Ničím. Kdo je vlastní? Zdánlivě vláda, ale vláda přenáší tyto dluhy na své voliče. Čím mají být tyto dluhy spláceny? V první řadě zlatem. Ačkoli centrální banky tvrdí, že zlato je nebezpečím pro jejich nekrytou měnu, nejvíce prahnou právě po zlatě.

Co bylo cílem v případě Řecka, Irska, Španělska? Jejich zlaté rezervy. „Půjčíme vám všechno, co budete potřebovat, tady podepište.“ Když nastane čas splátek, nejsou státy schopny dostát svým závazků, tedy si půjčí víc. „Když nemáte, zaplaťte nám tedy svým zlatem.“ Je to stále stejný scénář, který se táhne až do Rothschildovy doby. Vyrobíme peníze ze vzduchu, ale necháme si vrátit tvrdý majetek. Když vám dojde zlato, stát zbankrotuje a začne patřit věřitelům, stejně jako v případě Spojených států od roku 1933. Komu patří USA? Nikomu, koho byste znali.

Proč Německo a Evropský parlament tolik naléhají na vytvoření sjednocené Evropy? Protože Spojené Státy představují model. Sjednoťte Evropu pod jednou měnou a pak už stačí jen pár kliků na klávesnici.

„Peníze jsou barometrem morálky dané společnosti. Když vidíte, že se neobchoduje z nutnosti, ale pro zábavu, když vidíte, že k výrobě potřebujete získat povolení od lidí, kteří nic neprodukují, když vidíte, že peníze nezískává ten, kdo vyrábí, ale ten kdo poskytuje úsluhy, když vidíte, že bohatnou ti, co uplácejí a ne ti, kdo vyrábějí, když právo nechrání vás proti nim, ale je proti vám, když vidíte, že korupce se vyplácí a poctivost je sebeobětováním, pak víte, že vaše společnost je odsouzena k záhubě. Peníze jsou vznešené médium, které nesoupeří se zbraněmi a nemá nic společného s brutalitou. Ale nedovolí přežít státu, kde jsou napůl majetek a napůl kořist.“ Ayn Randová, Atlas Shrugged

Nechme na spisovatelce, když chceme popsat celý budoucí vývoj Spojených států v jediném, výstižném odstavci. Je ironií osudu, že Alan Greenspan kdysi navštívil Ayn Randovou a zajímal se o její názory, ale to bylo ještě předtím, než přešel na temnou stranu síly centrálních bankéřů.

Všichni chtějí vaše zlato a blíží se rozhodující moment.

Kdo by chtěl blíže upřesnit, co znamená „rozhodující moment“, tak je to časový okamžik mezi dokončením něčeho důležitého a zvýšeným pracovním vypětím nutným ke stihnutí termínu. Zdá se, že se tento úvod ke zlatu a stříbru moc nevztahuje. Alespoň z pohledu těch, kdo se nezajímají o světové dění, a kterým uniká souvislost mezi světovými událostmi a zvyšující se všudypřítomností Organizace spojených národů. Nicméně boj o vlastnictví zlata je kriticky důležitý pro ty, kdo chtějí vládnout svým životem. Zlato je zdroj bohatství a nezávislosti a Nový Světový Řád nezávislost nenávidí.

Zdroj: Michael Noonan

Akcie a trhy

Mohlo by vás také zajímat

Praktické

Populární na Dům financí