Články, které napsala
Gabriela Kortová

Domácnost čtení na 2 minuty

Jaro je již v plném proudu, ale jak jistě víte, právě měsíc duben je velmi proměnlivý a náladový. Jeden den nás může šimrat sluníčko svými paprsky po tváři, druhý den se může mračit. Pokud chcete mít stále dobrou náladu, i když venku se to přívětivě netváří, přineste si trochu jara k vám domů.

Zdraví čtení na 2 minuty

Pokud jste někdy zkusili zajít na masáž nohou, zejména chodidel, pak asi víte, jak úžasný pocit to je. Uvolní se tím celé tělo. Podle odborníků těží z masáže nejvíce právě nohy. Podle tradiční čínské medicíny jsou nohy středem mnoha reflexních bodů, které jsou spojeny s vnitřními orgány a systémy lidského těla. Jejich stimulace přináší mnoho výhod pro naše celkové zdraví.

Praktické tipy čtení na 2 minuty

Nezřídka se stává, že rodiny i jednotlivci mají docela velký problém vycházet s penězi. Žijí, jak se lidově praví, „od výplaty k výplatě“. Většina lidí vám řekne, že bohužel nemají z čeho šetřit. Někdy však existují různé skulinky, díky kterým se přeci jen nějaká ta koruna ušetřit dá. Přinášíme vám 20 tipů, díky nímž se vám to může podařit.

Domácnost čtení na 2 minuty

Každý tu a tam zatouží po nějaké změně v interiéru. Zvlášť, pokud máte zařízen stávající interiér již delší dobu. Pokud je to i váš případ, nemusíte ihned běžet a utrácet za novinky. Bohatě vystačí, když použijete to, co už doma máte. Jen tomu zkrátka vdechnete nový život. Pojďme se společně podívat, co vše lze využít.

Domácnost čtení na 2 minuty

Obdrželi jste zprávu, že někdo z vašich příbuzných či známých míří do vašeho města a při té příležitosti vás hodlá navštívit? Možná, že váš domov není úplně dokonalý, ale je váš. Přesto je přáním každého, aby se návštěva cítila co možná nejlépe. Existují drobné triky, díky kterým se jim od vás nebude chtít ani odjíždět.

Zdraví čtení na 2 minuty

Dnešní moderní doba je chaotická, uspěchaná a člověk se nevyhne stresu. Na každého může stres působit jinak. Zatímco někomu se bude pořád chtít spát, druhý ačkoliv by rád, nezamhouří oko. Problémy s usínáním a kvalitou spánku jsou dnes velmi častý problém. Existuje na to mnoho rad i řešení, mezi něž patří i náš dnešní recept na horké heřmánkové mléko.

Domácnost Praktické tipy čtení na 2 minuty

Máte Už delší dobu dojem, že by vaše kuchyně uvítala pár drobných nebo i větších změn? Rekonstrukce kuchyně většinou nebývá levnou záležitostí. Pokud tedy toužíte po změně, ale přitom nechcete utrácet větší množství financí, jste tady správně. Poradíme vám 8 levných způsobů, díky kterým se vám podaří změnit vzhled vaší stávající kuchyně. Za málo peněz, hodně muziky.

Domácnost čtení na 2 minuty

Už to nebude dlouho trvat a máme tady Velikonoce. Sotva jsme uklidili dekorace z Vánoc a chvíli si odpočinuli, máme tady další svátek, ke kterému se pojí výzdoba. Kdo by nemiloval barevnou jarní výzdobu. Obzvlášť tu velikonoční, kde nesmí chybět vajíčka, zajíčci, beránci, květiny, větvičky, kuřátka a další.

Zdraví čtení na 2 minuty

Pokud jste alespoň jednou vyzkoušeli turistiku, víte, že čistí tělo, mysl a duši. Vědci však nedávno zjistili, že pěší turistika prospívá i mozku. Fyzická nečinnost je spojována s řadou zdravotních problémů, ale studie ukázaly, že zahájením jakéhokoli typu fyzického cvičení lze zabránit chronickým onemocněním, předčasnému úmrtí a zlepšit zdraví a kvalitu života.

Zdraví čtení na 2 minuty

Sluníčko je pro nás nejlepší zdroj vitamínu D, bohužel kosmetika s vysokým ochranným faktorem nám produkci tohoto vitamínu blokuje. Tento vitamín posiluje imunitní systém, kosti a zuby. Pomáhá vstřebávat vápník a fosfor v těle a činí nás odolnými proti mnoha chorobám. Dokonce bylo zjištěno, že nedostatek vitamínu D souvisí s vyšším rizikem onemocnění rakoviny. Přinášíme vám 9 varovných signálů, které není radno podceňovat.

Praktické

Populární na Dům financí