Martin Viktora: U placeného poradce očekávám, že za ty peníze co mu platím bude objektivní

štítky FINFOCUS podcast Rozhovory přečtete do minuty

foto: Dům financí

Největší nezávislý finanční festival FINfest vypukne již 16. 9. v Praze a bude se masivně věnovat tématu placeného poradenství. Jaká je nejlepší praxe placeného finančního poradenství? A má placené poradenství dostatečně velký trh? Chybět ale nebudou ani další poradenská témata, přednášky osobního rozvoje a efektivní práce se sociálními sítěmi… ani možnost setkat se s kolegy finančními poradci a vyměnit si zkušenosti.

Host: Martin Viktora, FINfest a poradci-sobe.cz

Moderátor: Emil Brož, dumfinanci.cz

Do 2. dílu FINFOCUS podcastu jsme si pozvali našeho dlouholetého obchodního partnera Martina Viktoru, který pořádá odborné konference FINfest a REALfest.

S Martinem jsme otevřeli téma placeného finanční poradenství a v rozhovoru jsme také zmínili informace týkající se organizace odborných konferencí a jejich úskalí.

Je placené poradenství nevyhnutelný trend? A jak zabránit tomu, aby si poradci účtovali provize od instituce a zároveň odměnu od klienta? A jak je toto poradenství regulováno?

Toto a mnohem více se dozvíte v rozhovoru jehož součástí jsou i vstupenky na FINfest 2024 zdarma pro prvních 20 zájemců!

Registrace vstupenek https://2024.finfest.cz/registrace/

Slevový kód pro prvních 20: "dumfinanci"

Slevový kód zajistí zájemcům vstupenku Expo a Basic zdarma, další pak se slevou o cenu vstupenky Basic – tedy slevu o 890,- Kč (platí z plných cen).

Emil Brož

Mohlo by vás také zajímat

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí