Nakupujete na internetu? Poradíme, jak získat peníze zpět.

Komerční sdělení

foto: Dům financí

Počet lidí nakupujících na internetu každým rokem roste. Dnes si vysvětlíme, jaké jsou důvody čím dál větší obliby nakupování na internetu a proč jsou na internetu často mnohem výhodnější ceny než v kamenných prodejnách. Kromě toho vám poradíme, jakým dalším způsobem můžete na internetu šetřit.

Nakupování na internetu je nejlevnější a nejpohodlnější způsob, jak získat mnoho druhů zboží a služeb. Výhodnější cena je způsobena jak větší konkurencí, tak úsporou nákladů, zejména za pronájem prostor. Jediné, co k tomu potřebujete je počítač, tablet nebo smartphone a připojení k internetu. A jaké jsou další výhody nakupování na internetu?

3 důvody, proč nakupovat na internetu

Větší možnost výběru

Šířka nabídky na internetu je prakticky nekonečná. I společnosti, které se živí především prodejem v kamenných prodejnách, využívají e-shopy k prodeji doplňkového sortimentu. Pokud vám přijde nabídka na českém trhu nedostatečná, pak máte možnost nakupovat jednoduše na zahraničních portálech.

Bonusy za nákup

Větší konkurence na internetu tedy snižuje cenu, ale zároveň působí i pozitivně v tom smyslu, že se prodejci snaží zaujmout zákazníka i dalšími výhodami spojenými s nákupem. Ať je to doprava zdarma, možnost vrátit zboží bez udání důvodu nebo pomoc s montáží.

Kompletní informace o produktu

Další důležitou výhodou nákupu na internetu je, že máte o produktu kompletní informace. Každý obchodník zpravidla uvádí popis produktu, včetně fotografierecenze. Na nákup na internetu máte tolik času, kolik si budete přát, takže můžete nakoupit až když máte jistotu, že kupujete kvalitní produkt. Žádný nátlak ze strany prodejce se nekoná.

Jak získat z nákupů na internetu peníze zpět

Jestliže přemýšlíte, jak byste nákupy na internetu ještě více ušetřili, pak pro vás máme zaručený tip, který zní cashback. Používáním cashbacku se vám vrátí část peněz z nákupů. Cashback je vlastně část provize, kterou cashbackový portál dostane od e-shopu za váš nákup a následně vám větší část této provize pošle zpět. Vy tak můžete šetřit každým nákupem na internetu!

Cashbackový portál Tipli.cz

Nejvyšší cashback odměnu v Česku nabízí cashback portál Tipli.cz. Zaregistrujte se zdarma na Tipli a ušetřete až 33 % z každého nákupu u takřka 450 e-shopů. Bohatá nabídka obchodů se neustále rozšiřuje. Mezi ty nejoblíbenější patří Mall.cz, Kasa.cz, ZOOT.cz, NOTINO.cz, AliExpress a eBay.com. Jestliže si koupíte nové šaty za 600 Kč na AliExpress.com, u kterého Tipli nabízí cashbackovou odměnu 6 %, pak získáte zpět 36 Kč. A takhle můžete šetřit každým nákupem!

Tipli.cz vám pomáhá šetřit i jinak

Nicméně výše cashbacku není jediná konkurenční výhoda, kterou Tipli nabízí. Tipli svým uživatelům hlídá slevové kupóny a slevové akce, abyste neplatili víc, než musíte. Platné slevové kupony a aktuální slevové akce máte přehledně na jedné stránce. Zároveň můžete najít inspiraci pro vaše nákupy v magazínu přímo na stránkách Tipli. Dozvíte se, jaké šaty jsou trendy na léto, jak nakupovat na eBay nebo jaké destinace jsou právě v kurzu.

Využijte všech výhod, které vám nakupování na internetu nabízí. Jediné, co pro levnější nákupy a další výhody potřebujete je registrace na Tipli. Online nakupování ještě nikdy nebylo jednodušší!

Komerční sdělení

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí