Mladí chtějí peníze na ruku

Komerční sdělení

foto: Unsplash, ilustrační fotografie

Mladí lidé měli v kampani Modré pyramidy odpověď na otázku, zdali si vezmou ihned 1000 Kč nebo počkají rok a obdrží 2000 Kč. Počkat si na vyšší finanční obnos přitom chtělo 46 % tazatelů. Co to znamená? Většina mladistvých preferuje rychlé řešení své finanční situace. Modrá pyramida nabízí řešení pro všechny.

V rámci kampaně „Klíčová otázka“ byl rozdíl mezi okamžitým finančním uspokojením a odložení spotřeby za účelem vyššího benefitu jenom 8 %, mladí lidé do 24 let tedy nad svojí finanční budoucností přemýšlí, což je pozitivní zejména s ohledem na řešení jejich bytové situace. Obdržet peníze naruku peníze na ruku je však stále pořád pro některé mladé lidi velké lákadlo, posilovat finanční gramotnost již na školách je velmi prospěšné.

Důležitost vlastních úspor

Výhodná půjčka bez minimálních vlastních úspor není možná. V praxi velmi oblíbeným finančním produktem je stavební spoření, na které mohou již rodiče spořit svým dětem a usnadnit jim tak vstup do života. Následná půjčka na bydlení ze stavebního spoření je stále atraktivní.

Vlastní bydlení přináší svobodu

Ceny nemovitostí v Česku stále stoupají, přičemž pořídit si vlastní byt či dům za hotové je pro naprostou většinu lidí nemožné. Půjčka na bydlení je pro mladé lidi nutností. Nerozvážné zadlužení je krokem špatným směrem, úvěr na pořízení vlastní nemovitosti odpovídající vlastní finanční situaci je však zodpovědným finančním rozhodnutím.Život ve vlastní nemovitosti výrazně zvyšuje komfort bydlení a z dlouhodobého hlediska se finančně vyplatí, neboť ceny nájemného bydlení stoupají a při splnění zákonných podmínek si lze o zaplacené úvěry z úvěru snížit daňový základ. Snadným řešením okamžité rekonstrukce může být rychlá půjčka.

Když rychlost rozhoduje

Při řešení vlastní bytové situace může hrát rychlost důležitou roli, neboť zajímavá nabídka se nemusí opakovat. Rychlá půjčka od Modré pyramidy může v takových případech velmi pomoci. Vyřízení je totiž bleskové a administrativní požadavky snadno splnitelné. Modrá pyramida nabízí celou škálu produktů pro řešení vlastního bydlení, ať už je to Rychloúvěr, Hypoúvěr, hypotéka nebo refinancování čerpaného úvěru.

Komerční sdělení

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí