Komerční sdělení

přečtete do minuty

Bleskové vyřízení a minimum podmínek, přesně takový je svět moderních úvěrů, které se sjednají v nebankovní sféře. Co k nim budete potřebovat? Jde o základní osobní údaje, protože bez ověření identity nelze uskutečnit dohodu. Díky expresnímu ověření však není nutné, abyste šli na pobočku s občanským průkazem v ruce. Existují jednodušší cesty, ta, která vede online, vám umožní zůstat v pohodlí vlastního obýváku. A to se v dnešní uspěchané době rozhodně počítá, že?

čtení na 2 minuty

V posledních letech se jedním z největších trendů středních a větších podniků stává nástroj Business Intelligence (BI). Díky implementaci BI nástrojů mohou firmy zefektivnit podnikové procesy a rozhodovat se na základě přesných analýz. Jaké další výhody tento nástroj může přinést?

čtení na 2 minuty

Když se řekne "stavebnictví," většina z nás si představí základy, stěny, střechy a všechny ty těžké věci, které dělají z našeho domova bezpečné a pohodlné místo. Ale co takhle trochu elegance a bezpečnosti v jednom? Přesně o tom je hliníkové truhlářství!

čtení na 2 minuty

Financování podnikání prostřednictvím tradičních bank může být náročné a časově náročné. Banky často vvyžadují splnění přísných kritérií, což může být pro mnoho podnikatelů překážkou. Obdobně to může být s neúměrnou délkou procesu schválování, což není ideální, pokud potřebujete kapitál rychle.

přečtete do minuty

Největší nezávislá konference pro finanční profesionály FINfest 2024 představí 16. 9. 2024 v pražském kongresovém centru hotelu Clarion atraktivní program plný inovací. Návštěvníky čeká množství inspirativních stand up show, duelů, panelových diskusí, workshopů a dalších inovativně pojatých formátů.

čtení na 2 minuty

Potřebujete peníze navíc pro své podnikání? Jste na začátku nové etapy svého života a chcete investovat do reklamy, aby se rozšířila informace o nabídce vašich služeb? Krátkodobý úvěr s minimem podmínek je vám plně k dispozici! Online dohoda je rychlá a věcná, ušetříte díky ní spoustu času, který pak můžete věnovat rozvoji své živnosti. Konkrétní důvody si můžete nechat pro sebe, nikdo se na ně ptát nebude. Dveře jsou otevřené 24/7, žádost proto lze vyplnit kdykoliv. Rozhodně není nutné čekat na další pracovní den, dostupnost je opravdu na maximu.

čtení na 3 minuty

Jestliže se chcete letos blýsknout, můžete do svého šatníku zařadit také módní kousky v ležérním duchu. Že netušíte, jak docílit trendy outfitu ve stylu nedbalé elegance? Nevadí! Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely oblečení, doplňků a obuvi do takového modelu zakomponovat. Čtěte a pojďte si pro inspiraci s námi.

čtení na 2 minuty

Rok 2024 přináší pro firmy v České republice unikátní příležitost zaměřit se na energetickou účinnost a snížení uhlíkové stopy. Projekty fotovoltaických elektráren se stávají klíčovým prvkem optimalizace spotřeby energie, ať už se jedná o snižování energetické náročnosti budov nebo modernizaci energetických systémů.

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí