Zvyšte své příjmy zvýšením kvalifikace

Komerční sdělení

foto: shutterstock.com, ilustrační fotografie

Hledáte nové uplatnění nebo se jen chcete ve své stávající práci posunout na vyšší úroveň? Nebo právě přemýšlíte o tom, kam se pousnout po maturitě?

Výběr vysokých škol, které dovedou zvýšit kvalifikaci a s ní i platové podmínky je poměrně velký. Důležité je však vybrat takovou, která vám do života skutečně přinese přidanou hodnotu nejen v podobě znalostí, ale také orientace v moderních trendech, takže i po dostudování budete vždy stíhat veškeré moderní trendy v oboru.

Jaké obory se momentálně vyplatí sledovat a studovat?

Studium podnikání a podnikových financí

Chcete se stát manažerem nebo rovnou rozjet vlastní firmu? Potom budete potřebovat zvládnout řízení financí, stejně tak dobře jako řízení lidí.

VŠPP nabízí bakalářské studium Podnikání a management s možností nástupu už od února.

V bakalářském studiu získáte přehled o tom, co to vlastně podnikání je a jak ho zvládnout na jedničku. K tomu vám pomohou předměty jako je Podnikatelské myšlení a kreativita, ve kterém se naučíte využívat příležitostí a nápadů, v Managementu zjistíte, jak se stát nejlepším šéfem, jak vést lidi a určovat směřování projektů, ale samozřejmě se seznámíte podrobně i s marketingem a podnikovými financemi.

Studium vás tak připraví na vše kolem podnikání i řízení lidí, a to jak po teoretické, tak i praktické stránce.

Po ukončení bakalářského studia můžete nastoupit na pozice ve středním managementu či pokračovat studiem magisterským, které vaše znalosti prohloubí a seznámí vás například i s pracovním právem, strategickým managementem a marketingem atd.

Chcete se dozvědět více nebo rovnou v únoru začít studovat? Navštivte www.fajnpodnikani.cz, kde klidně můžete rovnou podat přihlášku ke studiu.

Staňte se hvězdou marketingu a marketingové komunikace

Podnikání ani řízení lidí vás neláká? A co takhle marketingová komunikace?

Studium tohoto předmětu vás naučí efektivně prodat své i cizí produkty. Naučíte se nejen jak prodávat a komunikovat přes sociální sítě, ale i v osobní komunikaci.

Zvládnete umění vztahů s veřejností a zjistíte vše o fungování tradičních i moderních médií. Velká část tohoto bakalářského studia je samozřejmě věnovaná i on-line marketingu a budování (nejen) osobní značky.

Stejně jako při studiu Podnikání i v marketingové komunikaci získáte spoustu teoretických i praktických znalostí, které vás připraví na reálnou praxi ať už při prodeji vlastních věcí nebo při zastupování nadnárodních společností.

Chcete se dozvědět více? Mrkněte se na web www.bozskyobor.cz

Jak a kde studium probíhá

Oba obory nabízejí možnost prezenčního i kombinovaného studia v Praze a Ostravě. Tato VŠ se tak hodí jak pro čerstvé maturanty, tak i pro rodiče či zaměstnance.

Přihlášku k letnímu semestru, který začíná v únoru 2022 můžete podat až do 28. 2. 2022.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí