3 tipy na efektivní uspořádání garáže

Komerční sdělení

foto: PR

Garáž se řadí mezi ryze užitkové místnosti, ve kterých by měl být maximální možný pořádek. Vždyť nikdo nechce zakopávat o nejrůznější nástroje a nářadí. Stejně tak je dobré vědět, kde máte co uloženo, abyste dané věci mohli v případě potřeby využít.

Typické jsou nejrůznější nástroje a přístroje. Stejně tak se může jednat o náhradní díly k vozu nebo jinému příslušenství, jež v garáži skladujete. My se podíváme na tři tipy, jež by vám v tomto ohledu měly pomoct.

Nástěnný systém na nářadí

Taková klasika každé garáže nebo dílny. Na stěnu místnosti se připevní nějaký plastový systém k uchycení nástrojů, případně kovové uchycení a následně už velmi jednoduchým způsobem umístí nástroje. Pokud ale potřebujete na zeď umístit větší množství nástrojů, vyplatí se spíše vsadit na nástěnné poličky, ideálně regálový systém. ten dokáže pojmout spousty věcí a sloužit dlouhé desítky let.

Bytelné a kvalitní regály se vyplatí

Garáž je místností, která je z hlediska prostoru tradičně vcelku úsporná, nicméně určitě je možné najít místo, kde může stát regálový systém. Klidně se může jednat i o ten rohový, jenž se dokáže uplatnit v nevyužitém rohu místnosti. Moderní regály třeba od společnosti Majster Regál jsou schopny unést klidně i 300 kg. Jedná se o vysoce kvalitní police vyznačující se maximální nosností a pevností. Vzhledově stoprocentně nezklamou a jejich sestavení není nijak složité. Zvládne to kdejaký trochu zručný člověk.

Dílenský vozík stojí minimálně za zvážení

Další zajímavý kus nábytku přímo do vaší garáže. Rozhodně není od věci nakoupit kvalitní model, který disponuje brzdami, jakostními koly a bezpečnostními prvky. Do dílenského vozíku si jednoduše dáte nástroje, které nejčastěji používáte. Zbytek si necháte v regálech a máte vyhráno. Rozhodně jde o kompaktního pomocníka, jehož oceníte.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí