Sháníte byt v Praze 1? Máme pro vás 2 zajímavé tipy

Komerční sdělení

foto: PR

Bydlení v Praze je aktuálně velmi žádané a není se čemu divit. Vždyť tato městská část leží přímo v samotném srdci hlavního města, konkrétně na obou vltavských březích. Vždyť právě tady lze navštívit ty nejznámější pražské památky, mezi něž se řadí Staroměstské náměstí nebo Pražský hrad a další památky. Jedná se zkrátka o jakési centrum dění s mnohými butiky a ideálním dopravním spojením.

Dostanete se odtud, prakticky kamkoli potřebujete. Jinak je Praha 1 považována za luxusní lokalitu určenou k bydlení. Vybírat si tady lze jak z menších bytů, tak i z nejrůznějších penthousů. Záleží jen na preferencích každého z nás. My se podíváme podrobněji na dva byty, jež určitě stojí za to.

Prostorný byt 3+1 v ulici Ostrovní

Naším prvním tipem je velký prosvětlený byt na Novém Městě, a to konkrétně v ulici Ostrovní. Nachází se ve čtvrtém nadzemním podlaží tradiční historické budovy, jež je ovšem vybaven moderním výtahem. Byt je charakteristický unikátním apartmánovým vzhledem, disponuje dvěma ložnicemi a zapomenout nelze ani na krásnou plně vybavenou kuchyni. Dřevěná okna a krb vykouzlí dokonalou atmosféru se vším všudy. Samozřejmostí je i poměrně prostorná terasa. Byty na prodej Praha 1 nabízí opravdu luxusní a tento mezi ně jistě patří. Vždyť leží velmi blízko národního divadla a dalších památek. Občanské vybavení je tady více než pestré.

Půdní byt 3+kk v ulici Spálená

Jestliže byste raději lokalitu nacházející se u Karlova náměstí, respektive Národní třídy, pak se vyplatí vsadit na moderní půdní klimatizovaný byt v ulici Spálená. Nachází se ve 4. podlaží zrekonstruovaného objektu a vyznačuje se velmi prostorným interiérem. Samozřejmostí je také nejnovější vybavení. V blízkosti objektu se nachází také obchodní centrum Quadrio.

Zaujal vás některý z bytů? Určitě se podívejte na kompletní nabídku společnosti Homeland, v níž jsou mimo jiné také byty na prodej v Praze 8 a jiných částech Prahy.

Komerční sdělení

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí