Finanční prostředky bez velkého zadlužení vám pomůže zajistit Tipli

Komerční sdělení

foto: PR

Čeká vás rekonstrukce bytu či domu, vybavení vašeho bydlení je zastaralé a rádi byste jej vyměnili za novější, ale chybí vám dostatek finančních prostředků? S levnějším nákupem i půjčkou pomůže Tipli. Tento portál nabízí množství slev v celé řadě e-shopů a online webů, ale také cashback. Stačí se jen registrovat a můžete využít všechny výhody.

Jak Tipli funguje?

Tipli sdružuje velké množství e-shopů, v nichž můžete uplatnit celou řadu zajímavých slev. Pokud se na portálu zaregistrujete, můžete využít i možnost vrácení části peněz utracených za nákupy. Postačí objednávku uskutečnit přes Tipli. Na portálu Tipli si naleznete obchod, v němž chcete objednávat, překliknete se do něj a pak už nakupujete tak, jak jste zvyklí v klasickém e-shopu. Po zaplacení a potvrzení vaší objednávky prodejcem vám bude část peněz vrácena na váš účet. Je to jednoduché, vyzkoušejte tento nový způsob šetření peněz.

Zonky vám půjčí na cokoli

Když už víte, jak peníze šetřit, ještě vám poradíme, kde si půjčit co nejlevněji a nejrychleji. Pokud potřebujete peníze co nejdříve, obraťte se na portál P2P půjček Zonky. Půjčka je anonymní a můžete ji vyřídit online v klidu a z pohodlí domova. Půjčku můžete splatit kdykoli a bez zbytečných poplatků. Vyřízení vám zabere jen trochu času, nikam nemusíte chodit, pouze vyplníte dotazník pomocí něhož si určíte výši půjčky i splátek a nahrajete potřebné doklady, obratem získáte nabídku, která bude odpovídat vašim požadavkům. Pak už je jen na vás, zda ji přijmete či nikoli. A pokud si půjčku na Zonky sjednáte přes Tipli, můžete ještě nějaké peníze ušetřit.

Vybavení do celého domu i bytu i něco hezkého na sebe

Jakmile získáte potřebný obnos, který lze díky Zonky použít na cokoli, můžete jít zařizovat vaše nové bydlení. Ne každý miluje obcházení obchodů nebo nemá dostatek času, i když vybavení domácnosti se dá objednat i online. Nabídka různých obchodů je velmi široká. Kde tedy sehnat vše potřebné na jednom místě? Vybavení do všech místností nabízí obchod Asko nábytek. Veškeré zde vystavené kousky jsou kvalitní a za velmi přijatelné ceny. I tento e-shop naleznete na portálu Tipli. Díky tomu můžete pro své nákupy využívat slevy i cashback. Za ušetřené peníze si pak můžete pořídit skvělý outfit, který si můžete vybrat na e-shopu s oblečením Freshlabels. Teď si možná povzdechnete, že je to obchod pro náročné zákazníky a s vyššími cenami. Ale vy si zde nákup můžete dovolit, neboť nakupujete s Tipli a díky slevám a cashbacku získáte kvalitní, nevšední a módní kousky známých značek za super ceny.

Komerční sdělení

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí