Investice do zlata a stříbra? Myslete na slibnou budoucnost!

Komerční sdělení

foto: Pixabay, ilustrační fotografie

Moderní doba přináší mnoho způsobů chytré investice. Pokud nechcete vkládat peníze do akcií a nemovitostí, jistě vás nadchnou zlaté a stříbrné mince či investiční zlaté a stříbrné slitky. Tato forma se vyplatí. Nemusíte se bát, že banka zkrachuje a nemovitost zchátrá.

Proč zlato?

Určitě jste věděli, že nejsou drahé kovy, například zlaté mince, na rozdíl od akcií, derivátů a dluhopisů libovolně rozmnožitelné. Jakmile si je koupíte, nemusíte se ohlížet na třetí osobu. Navíc patří k silným aktivům a nelze je nikdy znehodnotit. Zlato je ideální pro kupce, kteří nevěří jiným druhům investice. Lze vyzdvihnout rostoucí hodnotu stejně jako využití. Tento drahý kov si dáte doma do šuplíku a přitom bude mít obrovskou cenu. Na rozdíl od nemovitosti a kapitálových variant nepotřebuje žádnou údržbu.

Stříbro je v kurzu

Tato slitina nabízí dlouhodobý potenciál a má výhody průmyslového kovu. Investice do ní se vyplatí, třeba ve formě stříbrné mince. Věřte, že je stříbro bezpečným uchovatelem hodnot a zajišťuje pojistku na horší politické i ekonomické časy. Pokud si koupíte stříbro, nemusíte se nikomu zpovídat a vložíte své peníze do dlouhodobě zhodnotitelných prostředků. Tento kov je velice likvidní. Kupci o něj mají stále zájem. Určitě potěší výnos z vkladu, který se nedaní, a navíc jsou ceny za stříbro příjemné.

Na koho se obrátit?

Pokud se vám líbí investice do drahých kovů, podívejte se na internetové stránky Auportal.cz. Společnost patří mezi významné obchodníky s investičním zlatem a stříbrem v ČR. Lze zmínit i spolupráci s dodavateli, jako jsou Münze Österreich, Banco de Mexico, Perth Mint, Heraeus Hanau, ČNB, Česká mincovna, a registraci u puncovního úřadu 9885. Vybrané produkty je možné ihned nakoupit, a to anonymně. Počítejte se zajímavými cenami, výkupem drahých kovů a poradenstvím.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí