5 výhod realitní kanceláře

Komerční sdělení

foto: Pixabay, ilustrační fotografie

Realitní kancelář má sloužit k ulehčení veškerých služeb, které se týkají nemovitostí. Ať už máte zájem o koupi domu nebo bytu, o pronájem nebo o koupi pozemku, nebojte se obrátit na renomovanou realitní kancelář a využít kvalitních služeb. Realitní kancelář nabízí minimálně těchto pět výhod!

1) Kompletní servis

Jednou z největších výhod nabízených služeb je kompletní servis. Realitní kancelář se postará o prodej domu od začátku až do konce. Připraví smlouvy, celou dokumentaci, sejde se s kupujícími, nabídne a stanoví možnosti platby za danou nemovitost a zodpoví veškeré otázky kupujících. Postará se tak za vás o právní stránku prodeje nebo pronájmu nemovitosti. Tím vám ušetří spoustu času, energie a také peněz. Sami si můžete stanovit své priority a spočítat, že se vám služby realitní kanceláře v každém případě vyplatí.

2) Právo na vaší straně

Kromě samotného prodeje domu nebo odkupu pozemku, popřípadě odkupu bytu, můžete realitní kancelář využít také k právnímu poradenství. Ať už se jedná o nutné údaje z katastru nemovitostí, výpisy z rejstříků, popřípadě přezkum věcného břemene a zástavního práva. Samozřejmostí je pak znalost zákonných podmínek, platby daní z nemovitostí a také veškeré podrobnosti, které se týkají nemovitostí. Realitní kancelář vám může poradit, jak s danou nemovitostí naložit, jak ji zhodnotit, popřípadě kvalitně prodat či pronajmout.

3) Informovanost a orientace na trhu

Velkou výhodou je odbornost realitních makléřů, kteří se pohybují na trhu s nemovitostmi již dlouhou dobu a díky tomu ví, za kolik a jak se prodávají pozemky, domy a byty. Profesionální makléři vám vždy vyjdou vstříc a poradí, jestli je vhodná doba dům prodat, nebo najít jinou možnost zhodnocení vašeho majetku. Spokojenost zákazníků je na prvním místě. Nebojte se na realitní kancelář obrátit ani při stanovování prodejní ceny, popřípadě zmírnění rizik, která plynou z prodeje nemovitosti.

4) Ušetření času

Realitní kancelář by vám kromě energie a starostí měla ušetřit také čas. Vy jste ten, co za služby platí, a tak by toto služby měly být bezchybné. Nebojte se na cokoliv zeptat, obraťte se na svého realitního makléře s jakoukoliv pochybností a nebojte se přidat k prohlídkám své nemovitosti. Můžete se také podílet na tvorbě inzerátu, rozhodovat o tom, jaké fotky se ve vašem bytě nebo domě pořídí a mít poslední slovo, které má tu největší váhu.

5) Jistota a nejlepší výdělek

Pokud nemáte zkušenost s obchodem a nevíte, jak to na trhu s nemovitostmi chodí, tak je prodej i pronájem bytu nebo domu přes realitní kancelář tou nejlepší volbou. Realitní makléři jsou skvělí obchodníci a do podobných situací se dostávají denně. Mnohdy tak ví, jaké přednosti vaší nemovitosti zdůraznit a na co poukázat. To stejné platí, i pokud dům nebo byt kupujete.

Pokud si vyberete kvalitního partnera, můžete se do tohoto významného kroku pustit bez obav a strachu.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí