Jak se vracejí daně z Velké Británie?

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Vyrazit do světa na zkušenou je dnes už samozřejmostí. S prací v zahraničí je ale spojena také administrativa a samozřejmě i placení daní. Nezřídka může vzniknout z různých důvodů daňový přeplatek. Je ale škoda, abyste o tyto peníze přišli.

Zažádejte si o peníze, na které máte nárok

Poradíme vám proto jak na vrácení daní z UK. Nároky na vrácení daně mohou vzniknout z různých důvodů, například když vám byla přidělena nesprávná daňová třída, nebo jste nebyli zaměstnaní po celý rok. O vrácení daní můžete žádat vždy na konci daňového roku, který se ve Velké Británii uzavírá 5. dubna. Vzhledem k získání nejvyšší daňové refundace je nejvhodnější ukončit pracovní poměr ve Velké Británii v období července až října.

Pracujte jako ošetřovatelé

Máte kvalifikaci ošetřovatelky a ideálně ještě praxi v tomto oboru? V tom případě je přímo pro vás určena nabídka práce pro ošetřovatelku. Náplní vaší práce bude poskytování odborné ošetřovatelské péče pod dohledem lékaře a zdravotní sestry. Na starosti máte například hygienu pacientů a jejich pohodlí. Konkrétní povinnosti vždy závisí na tom, zda jde o ošetřovatelku v nemocniční praxi nebo doma. Výhodná jsou ošetřovatelská místa v zahraničí nejenom s ohledem na získání zkušeností, ale také na finanční hodnocení.

Vyhledejte pomoc nejvhodnějších advokátů

Nezřídka se dostanete do situace, kdy budete potřebovat právní radu, například při vymáhání pohledávek, zastupování u soudu nebo jiných právních úkonech. Proto využijte služby advokáta. K dispozici je řada advokátů se zkušenostmi z různých oblastí. Z rozsáhlé databáze dostanete doporučení na nejvhodnějšího kandidáta, který se danou problematikou zabývá. Potom je záruka že bude problematiku znát po skutkové stránce a ovládat i místní poměry včetně rozhodnutí například Krajských soudů v dané právní oblasti.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí