Vyberte si půjčku

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Ocitli jste se ve finanční tísni? Potřebujete zalepit mezeru mezi nedostatkem peněžních prostředků a následující výplatou? Toužíte po novém automobilu, ale nemáte našetřený dostatečný obnos peněz? Nebo se chystáte na rekonstrukci interiéru, ale na nový nábytek je stanovený rozpočet příliš nízký? Ideálním řešením je úvěr. Nicméně zorientovat se v nepřeberném množství úvěrových produktů se může zdát jako nadlidský výkon. Dovolujeme si vám představit portál HyperFinacne.cz, který se stane vaší pravou rukou při výběru optimální půjčky.

Bankovní úvěry jdou ideálním řešení pro bonitní klienty, kteří potřebují větší obnos peněz. Bankovní instituce po žadatelích vyžadují různé doklady a splnění mnoha podmínek – od potvrzení o příjmu, přes náhled do registru dlužníků, až po ručitele. Pakliže se chcete těmto povinnostem vyhnout, doporučujeme překročit práh do nebankovního sektoru. V nebankovním světě se můžete těšit na různé druhy půjček, přičemž velké popularitě se těší půjčky bez registru a půjčky bez dokládání příjmu.

Portál DumDluhu

V první řadě se zaměříme na samotný finanční portál, který vám pomůže s vyhledáváním vhodných půjček. Jakmile vstoupíte na stránku, z přehledného menu si zvolíte konkrétní produkt. V nabídce jsou účty, půjčky, pojištění, hypotéky, energie a spoření. Jelikož se v tomto článku zaměřujeme na úvěrovou oblast, potom stačí zvolit půjčky. Tato rozsáhlá kategorie se rozděluje ještě na dílčí podkategorie, a to konkrétně na mikropůjčky, bankovní půjčky a nebankovní půjčky. Nicméně konkrétní druh půjčky nemusíte ihned vybírat.

Nejprve si jednotlivé nabídky porovnejte. Stačí do dominantního pole vložit částku, kterou požadujete, a poté porovnat všechny nabídky. Zobrazí se vám kompletní seznam půjček, který se dá filtrovat dle typu půjčky. Najděte úvěr, který vám bude vyhovovat ve všech ohledech.

V nebankovním sektoru působí spolehlivé i podvodné firmy, na což byste si měli dát pozor. Je velmi důležité, přes jaký portál půjčku vyhledávat. Důvěryhodná webová stránka HyperFinance.cz sdružuje pouze férové půjčky od významných poskytovatelů. Můžete si být jisti kvalitou.

Půjčky bez registru

Měli jste v minulosti problém se splácením? Ocitli jste se v registru dlužníků? Registr dlužníků je v podstatě databáze, která eviduje dlužníky, jež měli či mají problém se splácením svých závazků. Pakliže jste na seznamu, potom vám přijdou vhod půjčky bez registru. Tento druh půjčky nenabízí banky, ale nebankovní korporace. Nespornou výhodou je, že vám poskytovatel schválí žádost o půjčku, přestože již máte negativní záznam v registru dlužníků. Tato varianta půjčky dává široké veřejnosti možnost půjčit si peníze.

Půjčka bez doložení příjmu

Dalším velice žádaným produktem na finančním trhu je půjčka bez doložení příjmu. Jak už samotný název napovídá, nemusíte dokládat potvrzení o příjmu. Po tomto typu půjčky budou sahat zejména ženy na mateřské dovolené, důchodci, studenti a další klienti, jež nemohou či nechtějí dokládat svůj příjem.

Mikropůjčky

V poslední řadě vám představíme mikropůjčky. Jedná se o půjčky před výplatou, které nebankovní společnosti poskytují na menší obnos peněz. Jejich charakteristickým rysem je krátká doba splatnosti, která se pohybuje v řádech dnů či týdnů. Půjčku splatíte jednorázově, přičemž splacená částka se skládá z půjčené částky a poplatku.

Sjednejte si půjčku online

Vybrali jste půjčku, která vám vyhovuje svými parametry? Nemusíte chodit na pobočku konkrétní nebankovní, respektive bankovní společnosti, neboť veškeré sjednání nabízí portál HyperFinance.cz online. Z pohodlí svého domova si požádáte o půjčku a potom už čekáte na doručení peněz.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí