Chraňte se před útoky hackerů formou pojištění

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Kyberbezpečnost je velice aktuálním tématem. Z nejrůznějších médií se k nám dostávají stále nové a nové informace prezentující útoky hackerů na všemožné typy institucí, firem a společností. Problematika, která doslova zaplavuje celý svět, a i když si to mnozí majitelé korporací nemyslí, může se týkat i jich samotných.

Typickým je nedávný případ z letectví. Napadení serverů polské letecké společnosti LOT vedlo ke zrušení mnoha letů a neuspokojení velkého množství zákazníků v řádu stovek. To je finanční újma, jíž vyřeší právě pojišťovna AIG, jako tomu bylo v této situaci.

Pojištění AIG proti hackerům

Nejčastějším středem zájmu hackerů jsou finanční instituce a letecký průmysl, včetně letišť, nejrůznějších výrobců, distributorů a kosmických zařízení. Finanční škody při úspěchu útoku jsou v tomto segmentu skutečně veliké.

Pakliže však využijete pojištění AIG, získáte v případě hackerského útoku profesionální závazek z pohledu likvidace jakýchkoliv škod.

  • Uhrazení ušlých zisků
  • Právní a odborná podpora
  • Náklady spojené s komunikací a vyřízením všech náležitostí
  • Konzultace s IT odborníky
  • Profesionální zázemí

Proč zvolit pojištění AIG?

V první řadě jde o spolehlivého partnera v oblasti pojišťovnictví, jež svými službami pokrývá spoustu sfér. Na útoky hackerů se u tohoto subjektu zaměřuje tým mnoha vyškolených techniků soustřeďujících se na řízení rizik, bezpečností programy a vůbec letecký sektor z pohledu kyberbezpečnosti.

I s pomocí toho narůstají noví klienti v podobě leteckých společností po celém světě. Pojišťovna AIG je zkrátka odborníkem v tomto segmentu, jenž neustále pracuje na vylepšování a rozvoji bezpečnostních řešení.

Nedávný kybernetický útok na polskou leteckou společnost LOP je jasným důkazem toho, že pojištění AIG je doslova ideální službou pro letecké a kosmické společnosti.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí