Investice do vzdělání na Cambridge Business School

Komerční sdělení

foto: Dům financí

Investice do vzdělání patří k vůbec nejrozumnějším počinům, které můžete v životě realizovat. Ukládáte totiž peníze do svého osobního rozvoje a získáváte významnou přidanou hodnotu jak pro svou firmu, tak i zaměstnavatele. Pokud máte ambice v dnešní době zastávat manažerský post, efektivně vést své oddělení nebo firmu, pomůže vám k tomu profesní studium MBA. Toto vzdělání můžete získat na Cambridge Business School, jedné z nejprestižnějších MBA škol v České republice.

Proč Cambridge Business School?

Cambridge Business School se řadí mezi prestižní vzdělávací instituce. Nabízí profesní vzdělávání formou distančního studia, které je velmi flexibilní a vhodné pro všechny, kteří jsou velmi pracovně vytížení. Studium je uzpůsobeno tak, aby studenti získali maximum znalostí a rozšířili své dovednosti a znalosti v praxi. Jedná se o kombinaci přednáškových bloků (probíhají 4x ročně) a moderního e-learningu. Výuku vedou profesionálové a skuteční odborníci ve svém oboru, kteří předávají účastníkům studia své cenné zkušenosti a důležité vědomosti, které za léta praxe získali. Výuka je tak zaměřena ve velké míře prakticky, což umožňuje lépe pochopit a využít získané poznatky.

Škola nabízí studium v těchto programech:

1. Master of Business Administration – MBA

Studijní programy MBA jsou určeny pro manažery, členy managementu, ale i podnikatele či představitele veřejné správy a neziskových organizací. Tyto profesně vzdělávací programy nabízejí rozvoj manažerských schopností a dovedností a zaměřují se především na praktická řešení reálných problémů z oblasti managementu. Studium je možné zahájit 3x do roka, v případě individuální žádosti je možné uchazeče přijmout i mimo vyhrazené termíny. Velkou výhodou je časová flexibilita studia, jelikož prezenční výuka pod vedením zkušených lektorů probíhá vždy v sobotu a dále mají studenti možnost využívat e-learning s online výukovými materiály. V nabídce jsou programy jako Management a leadership, Marketing a Public Relations, Finanční management a účetnictví, Personální management a další.

2. Bachelor od Business Administration – BBA

Program BBA je určen zejména pro uchazeče, kteří mají středoškolské vzdělání a chybí jim teoretické znalosti a praktické zkušenosti z oblasti managementu. Je možné ho vnímat i jako přípravu na studium programů MBA. Studium BBA trvá 1 rok, je rozděleno do 7 modulů a probíhá kombinovanou formou. Studenti se zúčastní dvou seminářů – na začátku a v půlce studia, poté je využíván e-learning.

3. Master of Laws – LLM

Cambridge Business School nabízí také studijní program Master of Laws – LLM. V tomto případě je studium zaměřeno na oblast obchodního práva v kontextu práva Evropské unie.

Pokud se chcete ve své kariéře posunout dále, získat nové znalosti a dovednosti z manažerské praxe, uvažujte o studiu na Cambridge Business School. Více informací najdete na www.cambschool.cz.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí