Kanceláře k pronájmu Praha, Brno a Ostrava

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Nabídka kanceláří k pronájmu má nyní převis nad poptávkou. Mnoho oborů podnikatelské činnosti se dnes již bez kancelářských prostor obejde buď částečně nebo zcela. Pro živnostníky na volné noze jsou vhodné například sdílené kanceláře, tzv. coworkingy, kde kromě využívání open space prostoru sbírají kontakty na další živnostníky a účastnící se networkingových akcí, kde se seznamují.

Je však stále hodně oborů, kterým tato slova nic neříkají a v jejich byznysu nemají žádný smysl. Každopádně i díky těmto pojmům jsou nyní kanceláře v Praze, Brně a Ostravě levnější než kdy jindy a navíc ve vyšším standardu. Pohodlný výběr mezi nabídkami zajistí webový portál Officemap specializující se výhradně na kanceláře.

Nabídky pronájmu kanceláří na jednom místě

Nešvarem běžných realitních portálů bývá, že míchají bytové prostory s nebytovými a mezi komerční prostory řadí vše od trafik, sklepů přes montážní haly, kanceláře, maloobchodní prodejny až po celé kancelářské haly a častokrát do kategorie komerčních nemovitostí přimíchávají i pozemky. Výsledkem je nepřehledný mišmaš, jehož prohlížení rozčiluje, než by neslo užitek. Právě projekt Officemap se soustředí čistě na pronájem kanceláří, takže v řadících parametrech nalezneme pro kanceláře důležité parametry. Rozřadit kanceláře k pronájmu si můžeme podle toho, zda jsou klimatizovány, mají podzemní parkování otevíratelná okna nebo zelený certifikát. Na mapě lze hledat podle vlastního kruhu, kterým se lokalita vyznačí. V nabídce jsou dokonce i rozestavěné a plánované projekty. Například na Praze 8 se plánuje výstavba International Business Centre a na Praze 4 je ve výstavbě BB Centrum Delta I + II. Radu je možné získat i od samotných poradců z Officemap telefonicky nebo osobně.

Při výběru vhodné kanceláře k pronájmu už není nutné tápat a brodit se záplavou leckdy nesmyslných inzerátů. Stačí jít na jistotu díky Officemap.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí