Nápojové automaty a kávovary pro zaměstnance se vyplatí každé firmě

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Poskytnout svým zaměstnancům určitý komfort při práci je dnes již pro mnoho podnikatelů samozřejmostí. Dobře si totiž uvědomují, že spokojený zaměstnanec je daleko výkonnější a loajálnější. K příjemnému pocitu pohodlí přitom pomůže jak promyšleně zvolený kancelářský nábytek, tak také zdánlivé maličkosti jako je možnost kdykoliv se občerstvit sklenicí pramenité vody či šálkem kávy. K tomu jsou s oblibou využívány nápojové automaty. Nabízejí zcela jednoduchou manipulaci s minimem starostí a vyplatí se i v malých firmách.

Výborná pramenitá voda

Dostatek pitné vody by měl být vždy samozřejmou součástí pracovního zázemí. Ne každému však chutná běžná kohoutková voda, a tak často zaměstnanci místo pracovních povinností řeší problém, kde zakoupit další PET láhev s pitím. Tyto zcela zbytečné potíže vyřeší nápojový automat od firmy Fontána. Praktický výdejník pramenité vody je snadný na obsluhu a nevyžaduje žádnou zvláštní péči. Navíc dodavatel doručuje barely vody podle potřeby přímo na místo určení, takže se není třeba obávat ztraceného času při cestách pro vodu. A samozřejmostí je i veškerý potřebný servis nápojových automatů. Vzhledem k pohodlí, jaké tyto výdejníky vody poskytují, jsou provozní náklady skutečně malé.

Lahodná vonící káva

Voda je nutností, káva je pak takovým příjemným bonusem pro zaměstnance. Většina lidí má tento nápoj velmi ráda a s chutí si jej dopřeje. Pokud budou mít zaměstnanci možnost si kávu podle chuti kdykoliv připravit, jistě si toho budou vážit. Opět je to na první pohled maličkost, která ale dokáže velmi pozvednout firemní kulturu. Káva navíc kromě výborné chuti také povzbuzuje mysl, zbystřuje pozornost a přidává na výkonnosti, což je naopak výhodou pro zaměstnavatele. Minimum péče i snadné ovládání v tomto případě nabízí především kávovar na kapsle. Kávové kapsle se do něj jednoduše vloží, stiskne se tlačítko a výborná káva je během okamžiku připravena.

Na webu www.fontana.cz jsou k dispozici veškeré informace o možnostech pořízení nápojových automatů různých druhů. Spokojení zaměstnanci jsou základním krokem k úspěchu každé firmy, je dobré jim k tomu pomoci všemi způsoby.

Komerční sdělení

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí