Několik důvodů, proč může být vaše firma neúspěšná

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Nedařilo se vám v zaměstnání a tak jste zkusili vydat se na dráhu soukromého podnikání? Pokud ano, a nedaří se vám ani zde, možná je to jenom proto, že jdete špatnou cestou. Stejně tak ale mohou být důvody mnohem jednodušší, kdy zkrátka utrácíte více, než je nutné.

Takto můžete ušetřit i desetitisíce korun, které se následně mohou stát vaším ziskem. A příklad? Třeba kancelářské prostory. Za ně nemusíte dávat tisíce korun měsíčně, jelikož efektivnější je mít virtuální sídlo společnosti. To vyjde na zlomek původní ceny a tak lze ročně ušetřit skutečně ony desetitisíce. Nehledě na to, že dobře zvolená adresa přinese vaší firmě také tolik vyhledávanou prestiž.

Šetřete na pravidelných nákladech

Další variantou, jak ušetřit, je samozřejmě i provoz firmy a pravidelné náklady. Říkali jste si někdy, kolik spotřebujete papírů a náplní za tisk dokumentů? Neradíme přestat tisknout, ale radíme koupit si kompatibilní tonery. Pro jejich nabídku klikni sem. Oproti těm originálním na sobě pouze nemají logo výrobce, přitom tisknou zcela stejně. A cena? I o několik desítek procent nižší. Na to samozřejmě myslete i ve chvíli, kdy budete kupovat náplně k vám domů.

Podobně ale můžete utrácet třeba i za projeté pohonné hmoty. Máte úsporné auto? Máte lehčí nohu na plynu? Tankujete skutečně u levnějších benzinových pump? I toto hraje roli a rozhodně ne nijak malou.

Víte jak šetřit? Začněte byznys!

Pokud vám všechny zmíněné věci znějí naprosto logicky a máte desítky dalších nápadů, nezapomínejte na to, že i vy můžete začít podnikat. Možnosti jsou pestré, ale nejrychlejší a nejjednodušší formou je prodej společnosti. Tedy ta je prodána vám a tak můžete rozjet byznys během, pár dní. Výhody této možnost jsou zřejmé, jelikož takto založené společnosti jsou:

  • Bez dluhů
  • Bez závazků
  • Ihned k dispozici
  • Založeny za účelem dalšího prodeje
  • V některých případech s historií

Komerční sdělení

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí