Jak vydělávat více? Podnikejte!

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Pokud vás trápí především ten problém, že státu odevzdáváte stále více a více peněz na sociálním a zdravotním pojištění, jsou možnosti, jak toto eliminovat. Stačí zkusit podnikatelskou dráhu. Jsou profese, kde se můžete se zaměstnavatelem domluvit na tom, že pro něho budete pracovat právě v rámci vzájemné dohody, a to aniž byste splňovali znaky takzvaného Švarc systému.

Prvním krokem k dosažení daného daňově optimalizačního stavu je vlastní IČ. Zde doporučujeme založení sro od skutečných profesionálů, jelikož díky tomu bude vznik vaší nové firmy rychlý, bezproblémový a také levný. Druhou možností je sice i vlastní živnostenský list, ale vzhledem k povinným odvodům či rizikům ručení za škody to není ideální cesta.

Co se založením firmy souvisí dále?

Dále je nutné myslet i na to, že každá vaše firma musí mít také sídlo. To můžete umístit na adrese vašeho bydliště, nebo si pronajmout reálnou kancelář. První možnost ale vypadá neprofesionálně a druhá je zase velmi drahá. Proto je lepším řešením virtuální sídlo, ale i řada dalších velkých měst patří mezi nejlepší možné volby. A proč? Několik příkladů a důvodů jsme pro vás shrnuli:

  • Jistota prestiže
  • Možnost širokého výběru lokalit
  • Téměř nulové pravidelné kontroly z FÚ

Začnete třeba již zítra

Jakmile tedy firmu máte, je postup víceméně jednoduchý. Svou práci budete vykonávat z domova a místo klasické mzdy budete vystavovat faktury, které bude váš zaměstnavatel – tedy klient proplácet. Logicky tak získáte více peněz, a to navíc s možností velmi elegantně optimalizovat daně. A to vše třeba již od zítra. A jak je to možné? Jelikož kromě klasických nově zakládaných firem je zde i nabídka od Company Consulting. Ta nabízí takzvané Ready Made společnosti, tedy firmy, které jsou založeny za účelem dalšího prodeje a tak převod na vaši osobu skutečně proběhne v nejkratším možném termínu.

Komerční sdělení

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí