HyperFinance.cz radí: Pojištěte se proti úrazu

Komerční sdělení

foto: pond5, ilustrační fotografie

V České republice je ze statistického hlediska pojištění vlastní osoby mnohdy odsouváno na druhou kolej. Tento neblahý trend se nepříjemně odráží na kvalitě a bezpečnosti života po jakémkoliv úrazu. V případě, že nemáte sjednanou pojistku, vystavujete se riziku pracovní neschopnosti bez řádného odškodného. Nemusíte mít zrovna nejlepší úrazové pojištění, jen je dobré ho zahrnout do hledáčku svého zájmu.

Úrazové pojištění dle Vašeho přání

Úrazové pojištění z vás za žádných okolností netahá peníze navíc. Sjednat si ho můžete jako zcela samostatný produkt nebo i jako doplňkový produkt k životnímu pojištění. Pojistná částka a zahrnuté rizika s jasně definovatelným odškodněním si nastavíte sami, podle těchto parametrů se následně odvíjí celková cena za pojištění. Podívejte se kolem sebe, kdo dnes nesplácí hypotéku, nemá půjčky a nemůže si dovolit přijít o práci.

Úraz vás ve většině případů pracovat nedovolí a váš měsíční příjem se rázem propadne. Úrazové pojištění tedy dokáže kompenzovat nejen bolestné, ale vypomáhá překonat období, kdy se váš rodinný rozpočet sníží. Pokud v rodině patříte k jediné osobě s příjmem peněz, úrazové pojištění by mělo být naprostou povinností. Zabezpečte sebe i svou rodinu.

Porovnání nabídek jednotlivých pojišťoven

Chcete mít jistotu, že vámi sjednané úrazové pojištění bude tím nejvýhodnějším v daném momentu? Nechcete platit zbytečně více, než je doopravdy nutné? Pokud jste si na výše uvedené otázky odpověděli v kladném duchu, tak se zaměřte na porovnání nabídek úrazového pojištění.

Jde o velmi inteligentní online aplikaci, která vám po zadání několika základních údajů poskytne informace o produktech předních pojišťoven. Následně je pouze na vás, jestli se rozhodnete o okamžité sjednání, nebo si to necháte projit hlavou. Kalkulačka úrazového pojištění vám předá informace o výsledné ceně. Podle toho se lépe zorientujete a naleznete si produkt s nejlepší nabídkou.

Úrazové pojištění chrání nejen vás

1. Úrazové pojištění vás kryje v případě smrti způsobené úrazem a tím poskytuje finanční ochranu pozůstalým.

2. Rovněž chrání vás i celou rodinu před úrazem s trvalými následky, tedy z finančního hlediska. Získáte tak jistotu, že bude o rodinu postaráno.

3. V případě úrazu získáte denní odškodné po dobu celé délky léčení. Jde o finanční kompenzaci za dočasný pokles finančních příjmů rodiny.

Uzavření úrazového pojištění

Úrazové pojištění si porovnejte a vyberte tu nejlepší variantu. Pro lepší vyhledání kvalitních nabídek je v porovnání nutné vypsat několik základních údajů. Jakmile sepíšete smlouvu a zaplatíte příslušnou částku na určité období dané pojišťovně, úrazové pojištění je vaše.

Více informací najděte na HyperFinance.cz

Komerční sdělení

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí