Tesco Mobile prolamuje hranici a nabízí minutu za 1,25 Kč

Komerční sdělení

V souvislosti s aktuálním rebrandingem přichází mobilní operátor Tesco Mobile s nabídkou, která prolamuje dosavadní cenovou hranici, a nabízí volání do ostatních sítí za dosud nejnižší cenu.

„Naším cílem je poskytovat zákazníkům služby za ceny, jež odpovídají evropským standardům, které jsou oproti těm českým stále řádově nižší,“ vysvětluje snížení ceny za volání na v Česku dosud revoluční hranici Branko Gugleta, marketingový manažer Tesco Mobile a dodává, že nejde zdaleka o jediné lákadlo, které na zákazníky čeká v nové cenové nabídce, již zveřejní koncem února.

Cena za volání 1,25 Kč/min do ostatních sítí je vázána na dobití jakékoliv částky a zákazník ji získá díky dvojnásobnému kreditu, který Tesco Mobile poskytuje zdarma všem vlastníkům karty Tesco Clubcard. Podle Guglety se chce Tesco Mobile, jehož nabídka vyšla v nezávislém srovnání časopisu dTest jako nejvýhodnější ze všech předplacených karet, i nadále profilovat jako operátor, který je tu pro lidi a přináší jednoduché a cenově atraktivní volání.

Komerční sdělení

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí