Podnikatelská půjčka je rychlým řešením pro každou situaci

Komerční sdělení

Potřebujete provozní úvěr? Jste na začátku kariéry OSVČ a nemáte dostatek prostředků na nákup software nebo materiálu? Pokud hledáte rychlou odpověď bez čekání a složitých administrativních postupů, je tu půjčka určená přímo pro podnikatele.

Bezhotovostní transakce je rychlá a také velmi spolehlivá, vyřízená může být ještě týž den, kdy byla odeslána vyplněná žádost. Osobní schůzky nebo dlouhé telefonické rozhovory s makléřem už do 21. století nepatří, všechno totiž může jít mnohem jednodušší cestou. Stačí jen vědět, na koho se obrátit.

K dispozici je až třicet tisícovek

A kolik si můžete půjčit? Podnikatelská půjčka přináší různé varianty, ze kterých si lze libovolně vybírat. Podmínkou je jen platné IČ, které bude ověřeno během okamžiku. A pak už vám nic nebrání, abyste si sjednali úvěr přesně na míru. Samozřejmé je, že se obejdete zcela bez otázek. Účel totiž nerozhoduje vůbec o ničem! Každý podnikatel má jiné priority a žádné dva příběhy nejsou a nebudou stejné. Půjde jen o základní osobní údaje. Důležité není ani to, v jakém oboru žadatel podniká nebo jak dlouho v roli OSVČ působí. Dočkají se tedy i úplní nováčci, kteří si před pár dny vyřídili živnostenské oprávnění.

  • 5000 Kč je minimální částka, o které lze uvažovat. Stačí na kancelářské křeslo nebo mobil?
  • 30000 Kč je zde maximem. A platí, že účel může být jakýkoliv, záleží tedy jen a pouze na vás.
  • Splátkový kalendář si můžete přesně zvolit podle svých představ. Mantinely jsou 7 a 30 dnů.

Online dohoda znamená časovou úsporu

Žádný OSVČ nemá rád pocit ztraceného času ve frontách a při různých jednáních. Právě proto je půjčka na podnikání oblíbená u všech, kteří uvažují moderně. Papírové formuláře už patří minulosti, dnes se o půjčkách vyjednává v online formě. Rychleji, výhodněji, ale také bez dalších osobních schůzek na pobočkách.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí