Půjčka pro OSVČ nabídne ještě dnes až dvacet tisíc korun

Komerční sdělení

foto: Unsplash, ilustrační fotografie

Bez spěchu, dlouhého čekání nebo nutnosti osobních schůzek. Krátkodobý úvěr pro živnostníky lze vyřídit i online, což ušetří čas, který pak můžete věnovat rozvoji svého podnikání nebo výletům s rodinou. Pokud potřebujete finanční injekci bez zbytečných otázek nebo dokládání účelu, pak zkuste nebankovní půjčku určenou OSVČ. Ať už jste na samém začátku nebo už máte dobře zavedenou firmu, může vám účinně pomoci v mnoha různých životních situacích, že?

Připravena je celá řada variant

Chcete pět tisíc na sedm dnů nebo patnáct tisíc na dva týdny? K dispozici je samozřejmě mnoho různých možností, z nichž si určitě zvolíte tu, která vám bude vyhovovat nejvíce. Půjčka pro OSVČ bude k dispozici kdykoliv, žádost totiž vyplníte a odešlete jednoduše online, bez ohledu na to, kolik právě ukazují hodiny. Není nutné platit cokoliv předem, hledat ručitele nebo podobné věci. Stačí ověřit účet, vlastní totožnost a dokázat, že jste aktivním podnikatelem – tedy máte IČ. A jak vysoký tento úvěr vlastně může být?

  • 5000 Kč je minimální částka, o které lze uvažovat. Poslouží třeba na nákup firemního tabletu.
  • 20000 Kč je maximem. Nákup vybavení do dílny, zaplacení různých poplatků, to je už na vás!
  • Splátkový kalendář může mít sedm až třicet dnů, záleží pouze na tom, co preferujete nejvíce.

Vyberte si přesně podle svého

Sjednává se velmi jednoduše, výhodou jsou přehledné podmínky i velmi krátká smlouva, která dává pocit jistoty. Půjčka pro začínající živnostníky Půjčka pro začínající živnostníky je naprosto bezpečná, peníze mohou být na vašem bankovním kontu už do deseti minut od schválení – jinak řečeno, použít je tedy můžete prakticky neprodleně a konkrétní důvody si můžete nechat pro sebe. Diskrétnost je ve světě nebankovních úvěrů také velmi důležitá a pro OSVČ to platí samozřejmě také.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí