Titul MBA ve zdravotnictví – zlepšení kvality vedení nemocnic

Komerční sdělení

foto: Dům financí

Manažerské schopnosti potřebuje každý, kdo se podílí na ekonomickém vedení zdravotnických zařízení. Práce ve zdravotnictví vyžaduje vysoce odbornou specializaci, ať už u lékařů nebo nelékařských profesí. Kromě toho ale ovšem platí, že zdravotnictví je hlavně o lidech, jedná se o poskytování služby pacientům. Proto je vhodné vytříbit dovednosti komunikace, empatie a vzájemné spolupráce. V neposlední řadě je možné zmínit komunikační, vyjednávací a strategické dovednosti, které jsou nezbytné při vyjednávání vedení zdravotnických zařízení s vysokými představiteli veřejné sféry o otázkách rozpočtu a úhrad zdravotní péče.

Komplexita problematiky zdravotnických zařízení

V každodenním provozu zdravotního zařízení se medicínské otázky prolínají s ekonomickými, právními a sociálními aspekty. Čistě zdravotnické vzdělání v dnešní době nestačí pro člověka, který si celoživotně udržuje a rozvíjí přehled ve svém oboru a neustále pracuje na svém osobním rozvoji. Hrozí mu, že se uzavře v rámci jedné odbornosti a nebude zcela schopen vnímat věci v souvislostech.

Zvládnutí takové multidisciplinární problematiky v rámci vzdělávacího kurzu si vyžaduje fundovaný přístup a účast lektorů s adekvátními kvalifikacemi a zkušenostmi. V Ústavu práva a právní vědy naleznete studijní program vytvořený podle potřeb současného českého zdravotnictví. Ústav práva a právní vědy je institucí zaměřenou na profesní postgraduální vzdělávání, která má přes tisíc spokojených absolventů a může se opřít o kvalitní a početný lektorský tým. Všechny informace o skladbě studijních programů a personálním obsazení jednotlivých vyučovaných předmětů jsou transparentně zveřejňovány na internetových stránkách na adrese: www.ustavprava.cz

Vyšší vzdělanost – vyšší úroveň služeb

Studium MBA22-6/) ve specializaci na management ve zdravotnictví je určeno všem řídícím pracovníkům ve zdravotnických zařízeních, ale i ve vedení farmaceutických společností nebo ve státní správě, která se zabývá metodickým řízením zdravotnictví. Pokud se přihlásíte ke studiu do konce září 2017, dostanete jako bonus pět dalších seminářů zdarma, tak neváhejte dlouho! Časový rozvrh výuky je koncipován tak, aby nezasahoval do Vašich pracovních povinností. Osobní účast na výuce není povinná, ale pokud přijdete a poznáte se s ostatními studenty, tak potkáte cílevědomé lidi, kteří mají neustále zájem posouvat se dál ve své profesi. Jako lékaři můžete díky studiu získat cenné osobní kontakty na odborníky, kteří se věnují zdravotnictví v jiném oboru, ať už ekonomickém, nebo právním. Vzdělání je investice, která se Vám vyplatí nejen finančně!

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí