Zastavte vůz a dál jej používejte

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Společností, které vám půjčí chybějící obnos, je na českém trhu spousta. Většina lidí raději zamíří k nebankovním firmám, pokud si tedy neplánují půjčovat statisíce nebo miliony, a dobře vědí proč. V bance vše trvá mnohem déle, navíc je vyřízení spojené s nekonečným papírováním. U nebankovních společností kolikrát stačí párkrát kliknout myší a je hotovo. Peníze dostanete třeba do hodiny.

Velká rychlost je výsadou autozastavárny Zastavuz.cz působící po celé ČR. Tato autozastavárna, kde vám půjčí, se ovšem od konkurenčních společností v jedné podstatné věci liší. Pokud u nich zastavíte svůj dopravní prostředek (nejen auto, ale také letadlo, loď, motocykl apod.), můžete jej nadále normálně používat. Šanci získat pěkné peníze tedy dostávají i lidé, kteří auto denně potřebují, aby odvezli děti do školy či dojeli do práce.

Volba je na vás

Zastavuz, autozastavárna Praha, nabízí zájemcům dva modely. Ten první je pojmenovaný Money & Store a dal by se popsat jako alternativa k nouzovému prodeji vozidla. Auto při něm zůstane stát na suchém a bezpečném pozemku zastavárny, vy o něj však přijdete. Druhou volbou je program Money & Drive, v rámci nějž vozidlo sice zastavíte, ale dál jej používáte.

Ručíte něčím, co vám patří

Ptáte se, čím jsou půjčky bez registru od Zastavuz tak výhodné? Zejména tím, že si neděláte další dluhy, jelikož vše financujete dopravním prostředkem, který je vaším majetkem. Technicky vzato vám vlastně patřit nemusí, protože zastavit lze i firemní vůz, avšak jedno je jisté. Nepřijdete o střechu nad hlavou. Nebudete-li splácet, autozastavárna si nechá váš vůz.

Půjčky jsou poskytovány do 80 % hodnoty vozidla, takže záleží na tom, s čím přijedete. Orientační ocenění lze zjistit i přes internet, dáte-li si práci s vypsáním parametrů. Nebo si rovnou zavolejte technika, jenž za vámi přijede. Peníze dostanete na ruku, v mnohých případech do hodiny. Jaká jiná půjčka je tak rychlá?

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí