Jak nastartovat podnikání? Peníze získáte pomocí úvěru, dotací i faktoringu

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Pustili jste se rovnýma nohama do podnikání, ale zjišťujete, že se neobejdete bez finanční injekce? Bohužel je to tak – promyšlený podnikatelský plán je jen jedním z mnoha kamínků v mozaice úspěchu. Naštěstí však existuje hned několik způsobů, jak absenci finančních prostředků vyřešit. Prozradíme vám je v dnešním článku.

Hledáte-li pomocnou ruku, najdete ji nawww.profirmu24.cz. Jde o zbrusu nový projekt renomované nebankovní společnosti ACEMA Credit Czech, a.s., jehož cílem je zajištění komplexního financování podnikatelů, a to nejen těch začínajících. Na své si přijdou drobní živnostníci i větší firmy.

Snad nejrychlejší možnost představujeúvěr pro podnikatele, v rámci kterého si mohou podnikatelé půjčit částku od 100 tis. Kč do 30 mil. Kč na dobu až 10 let. Úrok je velmi nízký a začíná na 6,4 % p.a. Peníze lze využít také na vyplacení exekuce a zástavy. Šanci mají i začínající podnikatelé, protože věřitel nezkoumá historii a nevyžaduje ani podnikatelský plán. Zároveň nezkoumá registr dlužníků, takže s nepořízenou neodejdou ani žadatelé s negativním záznamem. A co je nejlepší? Posouzení žádosti je zdarma a vyplacení prostředků probíhá do 2 dnů od odsouhlasení.

Za zmínku však stojí i další služby pro podnikatele a firmy –dotace z EU a faktoring.

Alternativou k podnikatelským úvěrům představuje využití dotačního programu OPPIK. Výše financování se pohybuje od 1 do 200 mil. Kč a výše plnění dosahuje až 70 % nákladů. Doba vyřízení trvá 3 měsíce.

ACEMA se v oblasti dotací zabývá nejen programy z EU, ale také dotacemi a granty z dalších zdrojů. Díky tomu je možné čerpat z více dotačních titulů a pokrýt část plánované investice do rozvoje firmy a zaměstnanců z externích zdrojů.

A konečně faktoring – ideální způsob, jak zlepšit cashflow a získat peníze za vytavené faktury bez čekání. Jde o postoupení pohledávky z obchodního styku se splatností 30 – 120 dnů. Díky faktoringu získáte 85 % z částky na vystavené faktuře ihned a zbytek po zaplacení.

Další důležité informace najdete na výše uvedeném webu.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí