Investice do služeb personální agentury se vám vrátí

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Hledání vhodného zaměstnance do firmy je v současnosti během na dlouhou trať. Nábory talentů, aktivní vyhledávání zaměstnanců, uskutečňování pohovorů, to vše vyžaduje množství času, který ještě stále není zárukou úspěchu. Ulehčit od těchto starostí a nejistoty se firmy mohou i díky službám personálních agentur.

Možnost výběru nejlepšího z nejlepších

Programátor, IT specialista, strojní odborníci, uchazeči ovládající alespoň dva světové jazyky na vysoké úrovni – To jsou časté požadavky na zaměstnance, které firmy dnes vysloveně potřebují. Najít je však vůbec není jednoduché, proto se mnohé společnosti obracejí na služby personálních agentur. Ty dokážou vyselektovat vhodné uchazeče, kteří splňují stanovené podmínky společnosti.

Firmu tak nečeká při rozhovoru s uchazečem žádné nepříjemné překvapení. Spíše naopak. Díky důslednému výběru potenciálních zaměstnanců přes personální agenturu si společnost může vybrat toho nejlepšího zaměstnance z výběru nejlepších, který za firmu udělala personální agentura. Pohodlně a rychle tak společnost může získat zaměstnance, po kterém by „na vlastní pěst“ pátrala nesrovnatelně déle.

Kvalifikovaný a schopný zaměstnanec jako konkurenční výhoda

Zaměstnanec s dostatečnou kvalifikací může pomoci firmě dosáhnout jejich cílů mnohem rychleji a efektivněji než zaměstnanec s nedostatkem zkušeností. Mnohé společnosti však od služeb personálních agentur odrazují poplatky, které musí personální agentuře za výběr zaměstnance zaplatit. Je však známo, že investice do služeb seriózní personální agentury, jakou je například agentura PROPLUSCO, se společnosti po jistém čase vrátí, a to několikanásobně.

Správně investované prostředky do kteréhokoliv období se totiž po jistém čase začínají zhodnocovat. Netřeba ale čekat, že se tak stane v krátké době. Po delším čase se však společnosti investice vrátí v podobě kvalitních lidských zdrojů, což je dnes na trhu práce pro každou firmu výraznou konkurenční výhodou. Naopak, zaměstnání nevyhovujícího kandidáta, kterého si společnost nestihne dostatečně prověřit, může vyjít firmu skutečně draho.

Profesionálové z agentury PROPLUSCO vás zbaví starostí

Marně hledáte dobré zaměstnance, nemáte čas na analýzu životopisů, organizování pohovorů a výběrové řízení? Potřebujete narychlo sehnat šikovné brigádníky, ale nezůstal vám čas na jejich hledání? Toto vše můžete přenechat na profesionály z personální agentury PROPLUSCO.

Nové zaměstnance vám dokáže zajistit již do jednoho týdne (v závislosti na obsazované pozice) a brigádníků dokonce už do 24 hodin. Všichni pracovníci agentury jsou vybíráni pečlivě prověřeným systémem výběrového řízení zaměstnanců a brigádníků. Díky službám PROPLUSCO CZ ušetříte množství vašeho drahocenného času, díky čemuž ušetříte nemalé finanční prostředky.

Tradice a seriózní přístup jako záruka kvality

Dlouholeté zkušenosti agentury PROPLUSCO stavějí tuto personální agenturu mezi seriózní personální společnosti, které si na českém trhu práce udržují dobré renomé. Služby v oblasti personalistiky PROPLUSCO úspěšně poskytuje na českém trhu již od roku 2008, ale historie společnosti sahá ještě dál. Jde totiž o další subjekt majitelů, kteří úspěšně podnikají na českém i zahraničním trhu personálních agentur již od roku 1997.

Dobré jméno si personální agentura PROPLUSCO snaží udržovat i díky svému férovému přístupu. Své zaměstnance vyplácí vždy včas a zároveň na své zaměstnance a brigádníky poskytuje záruky. To znamená, že v případě, že byste po dobu trvání záruky zjistili, že vám pracovník z jistého důvodu nevyhovuje, PROPLUSCO CZ danou pozici obsadí novým pracovníkům bez nároku na honorář.

Komerční sdělení

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí