Jak funguje kalkulačka povinného ručení?

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

S rostoucí konkurencí na trhu pojišťoven je zákazník vystaven obrovskému množství informací a produktů tak, že je pro běžného člověka prakticky nemožné se v tomto světě orientovat. Avšak není důvod k panice. Přesně tento problém řeší kalkulačka povinného ručení, jejíž výhody a důvody toho, proč ji používat a proč ji mít rádi, Vám zde uvedeme.

K čemu vlastně slouží?

Především k jednoduchému a přehlednému vyhledání a srovnání několika společností a jejich produktů tak, aby bylo možné si co nejlépe a hlavně nejjednodušeji vybrat vhodný produkt pro pojištění Vašeho motorového vozidla, a to na základě několika faktorů. Především ceny.

Jak kalkulačka funguje?

Zákazník ve velice uživatelsky přívětivém a intuitivním formuláři vyplní veškeré potřebné údaje a zobrazí se mu v relativně krátkém okamžiku výsledky seřazené podle ceny. Tyto produkty, nabízené nejdůležitějšími pojišťovnami na českém trhu, jsou přepočítávány zcela na míru každého majitele vozidla, podle jím zadaných parametrů a požadavků. Dostane se nám tak okamžité srovnání na základě námi vložených údajů včetně toho, že systém dokáže vygenerovat výslednou cenu na základě klientových bonusů, které již nasbíral. Systém všechny tyto informace reflektuje ve výsledcích svých nabídek.

Ty se samozřejmě neustále aktualizují podle tarifů a podmínek pojišťoven. I z tohoto důvodu je pro běžného smrtelníka takřka nemožné se v tomto prostředí orientovat.

Jaké jsou výhody?

Největší výhodou je, že kalkulačky jsou dostupné online, zákazník tedy nemusí fyzicky nikam chodit a sjednání povinného ručení může provést třeba z pohodlí svého domova, z kanceláře mezi prací nebo o přestávce, jelikož vše se dá provést během velice krátké doby. Stačí pouze počítač s připojením na internet a znát potřebné údaje (mít po ruce technický průkaz k nahlédnutí). To vše ušetří čas a především nemalé peníze.

Co ještě navíc?

Služba je určena prakticky komukoliv, kdo vlastní motorové vozidlo a je doplněna telefonickou nebo elektronickou podporou. Pokud si tedy nebudete vědět s čímkoli rady, tak se můžete obrátit na klientské centrum, kde budou Vaše dotazy zpravidla okamžitě zodpovězeny. To opět eliminuje vznik nejasností a potíží, které mohou být spojené se sjednáváním povinného ručení. V neposlední řadě nesmíme opomenout havarijní pojištění, které je samozřejmě možné také přidat do své smlouvy a srovnat cenu vzájemně mezi konkurencí.

A na závěr

Z výše uvedeného je jasné, že význam online kalkulaček a jiných dalších srovnávačů pojistných produktů má zcela jistě své opodstatnění a zastává důležité místo mezi dalšími webovými aplikacemi. Je to velmi praktický pomocník, který může být užitečný každému motoristovi z nás.

Více na BezvaPojištění.cz

Komerční sdělení

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí