Ušetřete za výbavu ložnice

Komerční sdělení

foto: ilustrační fotografie

Ložnice je všeobecně považována za prostor, na jehož zařízení lidé neradi vynakládají velké finanční obnosy. Přinášíme vám proto tipy, za co je možné skutečně utratit relativně málo peněz a do čeho se vyplatí investovat.

Knihovna

Robustní knihovna zabírá velký prostor a bývá i celkem drahá. Proč si tedy pořizovat obří skříň na knihy, když skvěle vypadají i obyčejné police připevněné ke zdi? Nejen, že za ně tolik neutratíte, ale v místnosti vám zůstane mnohem více volného prostoru. Vybírat můžete podle barvy i velikosti. Malé poličky lze použít i jako noční stolek, když je přišroubujete vedle postele.

Postel

Lože představuje místo, za které se vyplatí trochu utrácet. Pokud nakoupíte správně, a budete se o svou výbavu dobře starat, vydrží vám minimálně deset let. Hlídejte si, aby typ matrace odpovídal roštům. Koupíte-li si do postele dobrou zdravotní matraci, na které se skutečně dobře vyspíte, a položíte ji na polámaný rošt, matrace se rychle proleží. U polštáře dbejte o to, aby držel tvar. Bude vám tak déle pohodlný.

Pod prostěradlo je dobré umístit pratelný ochranný potah. Zabráníte prosáknutí potu či rozlitého vína. Kdyby vám matrace přestala vyhovovat, prodáte ji jistě snáze bez skvrn.

Šatní skříň a pracovní stůl

Chcete-li ušetřit za šatní skříň, pořiďte si silné lano a připevněte je mezi dvě stěny. Pověsíte na ně spoustu ramínek a navíc to vypadá stylově. Jedinou nevýhodou je, že se vám bude na šatstvo prášit. Pokud vás v bytě bydlí víc, kupte si jednu velkou šatní skříň dohromady. Nebudete pak už potřebovat žádné malé věšáčky, komody, skříňky. Všechno dáte do jednoho. Pokud navíc takovou skříň seženete v dobrém stavu levně v bazaru, zbude vám i na stůl.

I za ten lze utratit relativně málo peněz. Pokud jste uživatelem Nyxu, víte, že jej mnozí často nabízí jen za odvoz. Zcela jednoduchý stůl získáte, když si pořídíte desku v odpovídající velikosti a dvě kozy, na kterou ji postavíte. Je to snadné a levné.

Komerční sdělení

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí