Ready made společnosti

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Začátek podnikání sice může být těžký, ale rozhodně to neplatí vždy. Pokud se zaměříme na oblast společností s ručením omezením, existují dvě možnosti, jak takovou firmu získat. Tou první je běžné založení, kdy je každý podnikatel nucen absolvovat celou řadu byrokratických záležitostí.

Pokud se však na něco podobného necítíte, tak jsou jasnou volbou právěready made společnosti. Ty nabízejí oproti běžnému zakládání nejenom alternativu, ale celou řadu výhod, pro které je volí stále více podnikatelů, a to nejenom těch začínajících. Tou hlavní a nejdůležitější výhodou je samozřejmě rychlost. A ta je v podnikání nesmírně důležitá, jelikož nikdo nemá zájem na tom, aby ho předstihla konkurence. Ready made společnost je totiž již založena a připravena k tomu, aby si jí její zájemce koupil a mohl tak ihned začít s podnikání. Tím se dostáváme k druhé výhodě. Ačkoliv jsou společnosti již založené, nikdy se s nimi nepodnikalo a tak nemají žádné dluhy ani závazky. Právě to totiž nemusí být u aktivních společností, jež majitel prodává, vždy jisté.

To však nejsou zdaleka jediné výhody, které tyto hotové firmy nabízejí. Ta následující se totiž týká financí, a to rozhodně ne malých. Pokud bychom zakládali společnost běžným způsobem, nezbývá nám nic jiného, než sehnat a složit základní kapitál, který činí minimálně 200 000 korun českých. Uready made s.r.o. nic takového nutné není. Každá takto nabízená společnost má již tento kapitál kompletně splacen a tak budoucí majitel nemusí vydávat jiné finanční prostředky než ty, které jsou nutné k jejímu pořízení. I díky tomu proběhne celý proces velmi snadno a rychle.

Pokud i vy přemýšlíte nad startem svého podnikání a uvažujete nad tím, jakou možnost zvolit, jsouspolečnosti na prodej určitě výhodnější ve všech ohledech. Firmy, které je nabízejí, mají jak se zakládáním, tak prodejem a následným převodem celou řadu zkušeností, a tak se sami nemusíte téměř o nic starat. Stačí dodat několik údajů týkající se vaší osoby a sídla, a poté stačí podepsat připravené dokumenty. I se samotným sídlem vám často mohou pomoci, kdy vám může být nabídnuto takzvané virtuální, též nazývané jako virtuální kancelář. Nejenom že vyjde finančně výhodněji než pronájem běžné kanceláře, ale můžete tak získat i velmi prestižní adresu, například v Praze – a to i pokud je vaše trvalé bydliště kdekoliv jinde. Sídlem v Praze získáte i další výhody, mezi které patří například minimální kontroly z finančního nebo živnostenského úřadu. Tyto instituce mají totiž tolik práce, že na samotné kontroly nemají téměř vůbec čas.

Komerční sdělení

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí