Prodej s.r.o. společností

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Mít vlastní firmu nemusí být rozhodně nic složitého. Máte-li nápad na produkt, který by na našem trhu mohl znamenat úspěch a chcete-ho uvést na trh a začít v této oblasti podnikat, je vlastní firma naprostou nezbytností.

Ačkoliv je možný i živnostenský list, mnohem lépe působí na zákazníky i partnery právě společnost s ručením omezeným. V této oblasti existují celkem dvě možnosti, jak vlastní firmu získat. Tou první je běžné založení. To však vyžaduje několik přesně daných a po sobě navazujících postupů, než bude vaše společnost oficiálně zapsána do obchodního rejstříku. Abyste vše zvládli s minimálním úsilím a v krátkém časovém horizontu, určitě využijte zakládání společností na klíč. Ozaložení s.r.o. se tak kompletně postará ta společnost, na kterou se obrátíte a která danou službu nabízí. Ačkoliv je to relativně rychlé, určitě to není ta nejrychlejší možnost, která se nabízí. Tou nejsnadnější možností jak získat vlastní společnost s ručením omezením, je možnost si jí koupit. Nikoliv však používanou, ale založenou právě za účelem prodeje. U ní tak budete mít maximální jistotu, že nemá žádné závazky (dluhy)..

Pro každého kdo chce začít podnikat ihned je to ta nejvhodnější možnost. Vše probíhá natolik bleskově, že svou novou firmu můžete mít doslova do jedné hodiny. Přitom není nutná žádná složitá administrativa. Stačí dodat potřebné informace o vaší osobě či o sídle společnosti a následně může dojít k podpisu smlouvy. Díky této jednoduchosti je prodej ready made společností s.r.o. během posledních několika let stále oblíbenější. Navíc u této možnosti není nutné skládat základní kapitál. Ten má již každá takto zakládaná společnost kompletně splacený. To je vhodné především pro ty podnikatele, kteří s rozjezdem své firmy teprve začínají, a tato částka je pro ně v tuto chvíli mimo jejich možnosti.

Ačkoliv mluvíme stále o společnostech s ručením omezením, není nutné se omezovat pouze na tento typ. Koupit si totiž lze i jiné společnosti. Druhou nejvyužívanější je akciová společnost, která působí ještě lepším celkovým dojmem. I v této oblasti působí celá řada firem, které nabízejí prodej firem s.r.o., a.s., SE. Případný zájemce si tak může pohodlně vybrat, která možnost bude pro jeho budoucí projekt a jeho ambice tou správnou volbou. Požadavky a postup při koupi jsou víceméně stejné. Pokud se i vy chcete vrhnout do světa podnikání a velkého byznysu, není důvod váhat. Získání vlastní firmy je více než snadné a nic vám tak nebrání k prvním ziskům z vlastního podnikání.

Komerční sdělení

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí