Založení s.r.o. rychle a snadno

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Každý, kdo touží po tom mít vlastní společnost s ručením omezením, má několik možností, jak toho docílit. Standardním procesem je samozřejmě její založení, což může být v mnoha případech nejenom nákladné, ale také časově náročné, pokud se o to snažíme sami.

Mnohem pohodlnější, rychlejší a také finančně výhodnější cesta je koupit si již hotovou firmu. Právě prodej ready made společností, jak se tyto hotové společnosti nazývají, je v posledních letech velmi oblíbený, a to jak mezi začínajícími, tak mezi zkušenými podnikateli. U začínajících podnikatelů je důvod zcela jasný. Často je to absence větších finančních prostředků a tak by v případě běžného založení neměli na vklad, který činí minimálně 200 tisíc korun. U hotové ready made společnosti je tento vklad kompletně splacen a tak ho není nutné vynakládat. Důvodem proč tuto možnost využívají i zkušení podnikatelé je hlavně rychlost. Vlastní společnost totiž lze získat doslova do jedné hodiny. Nic tak nebrání v rozjetí zcela nového byznysu.

Přestože se přece jenom uchýlíte k té první variantě, kterou je běžné založení, potom je určitě vhodnou volbou využití služeb některých firem, které nabízejí zakládání společností na klíč. Přesně vám řeknou, co vše je nutné dodat, a podepíší s vámi potřebné dokumenty, které samozřejmě sami připraví. Následně se kompletně postarají o celý proces, jehož výsledkem je předání hotové společnosti vaší osobě, ve která samozřejmě budete figurovat jako jednatel. Kdo tedy nezvolí oblíbený prodej firem (s.r.o.), je toto založení na klíč kvalitní alternativou. Výhody jsou samozřejmě zcela jasné, a těmi jsou jak úspora peněz, tak samozřejmě času, jelikož ten je pro mnohé podnikatele doslova nedostatkovým zbožím.

Určitě je nutné zmínit jednu důležitou věc, kterou je nutnost sídla. Žádnou společnost nemůžete koupit ani založit, pokud nebudete mít k dispozici informace o sídle a povolení majitele dané adresy s umístěním firmy. Než však kupovat nebo pronajímat běžnou kancelář, existuje mnohem pohodlnější a levnější řešení. Tím jsou virtuální kanceláře Praha. Nejenom že tak může každý podnikatel získat prestižní adresu, ale na ní mu je k dispozici veškerý servis, který začíná pravidelným přebíráním pošty. To je totiž na adrese sídla ze zákona povinné. Adresa firmy v Praze má však ještě další nezpochybnitelnou výhodu. Vzhledem k množství subjektů podnikajících v hlavním městě naší republiky je tak běžná kontrola z finančního nebo živnostenského úřadu velmi ojedinělou věcí, jelikož tyto úřady nikdy nestihnou zkontrolovat všechny subjekty.

Komerční sdělení

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí