Seznam.cz vstoupil do ICT Unie

Komerční sdělení

Novým členem ICT Unie, sdružení firem z oboru informačních technologií a elektronických komunikací, se od 1. července stala společnost Seznam.cz.

Seznam.cz se ve spolupráci s dalšími firmami, jež tvoří členskou základnu ICT Unie, bude moci účinným způsobem podílet na budování informační společnosti a konkurenceschopné ekonomiky ČR, založené na znalostech a inovacích. Důležitým tématem jsou a nadále nepochybně budou právní i jiné aspekty podnikání na českém internetu.

„Vážím si toho, že tak významná internetová firma se rozhodla vstoupit do ICT Unie. Společnost Seznam.cz bude výrazným posílením členské základny našeho sdružení v zájmu dalšího zvyšování renomé ICT sektoru v ČR a vytváření příznivých podmínek pro jeho rozvoj. ICT Unie se chce intenzivně zabývat oblastí rozvoje internetového obchodu, předcházet nesmyslnému blokování internetové komerce a řešit i problematiku autorských práv. Jsem přesvědčen, že půjde o úspěšnou a po všech stránkách přínosnou spolupráci,“ uvedl ke vstupu Seznamu do ICT Unie její prezident Svatoslav Novák.

„Být největším českým internetovým portálem pro nás znamená i závazek podílet se na budování lepšího podnikatelského prostředí, ve kterém se pohybujeme. Od členství v ICT Unii si slibuji lepší přístup k informacím a zdrojům. Díky tomu budeme moci na různé legislativní změny a restrikce ICT sektoru včas reagovat svými názory a postoji, které se opírají o více než 16 let zkušeností jedničky v oboru,“ prohlásil Michal Feix, výkonný ředitel společnosti Seznam.cz.

ICT Unie je profesní sdružení firem z oboru informačních technologií a elektronických komunikací i dalších podnikatelských a vzdělávacích subjektů, jehož cílem je zvýšit vnímání důležitosti zavádění a využívání moderních informačních technologií ve společnosti, včetně vytváření optimálních podmínek pro rozvoj veřejných sítí elektronických komunikací v České republice jako nezbytného předpokladu pro fungování informační společnosti. Ve svých aktivitách navazuje na činnost Sdružení pro informační společnost (SPIS) a Asociace provozovatelů veřejných telekomunikačních sítí (APVTS). ICT Unie má více než osmdesát firemních členů, jejím prezidentem je Svatoslav Novák. Podrobnější informace viz www.ictu.cz

Komerční sdělení

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí