Podle Alpari FS je dalším důsledkem nedávné nejistoty kolem eurozóny fakt, že stále více obchodníků se spíše zaměřuje na krátkodobé obchodování.

Komerční sdělení

Peter Leonidou vysvětluje: „S nejistotou obklopující eurozónu uzavírali Češi více krátkodobých obchodů, protože mnoho obchodníků obchoduje s tím, co jim trh nabízí. Většina českých obchodníků sleduje trendy, ale volatilita trhu způsobuje to, že žádný z těchto trendů nevydrží příliš dlouho – jednou roste, podruhé klesá. Když je nějaký obchod výhodný, jdou po trendu a nakupují při poklesech. Když se trend obrátí, na vzestupu prodávají. Kvůli nejistotě, která na něm panuje, je trh neklidný.

Co nám tento nárůst krátkodobých obchodů ukazuje? Můžeme z něj odvodit, že Češi se ve svých obchodech více řídí zprávami. Jak přicházejí z Německa, Portugalska a Španělska, a každý k nim má přístup, Češi si na ně utvářejí názory a podle toho obchodují. V současnosti tedy obchodní chování Čechů ovlivňují zprávy.“

Alpari FS nabízí online nástroj pro obchodování se zahraničními měnami, který je spolehlivý, důvěryhodný, technologicky vyspělý, a navíc je podporován špičkovým zákaznickým týmem poskytujícím služby v několika jazycích. Nabízí klientům možnost obchodovat na devizovém trhu, spotovém trhu s drahými kovy, CFD u futures na komodity a CFD na ETF a jednotlivé akciové tituly prostřednictvím řady špičkových obchodních platforem, včetně MetaTrader 5. Alpari FS navíc klientům zdarma poskytuje přístup k ekonomickým údajům, aktuálnímu zpravodajství a nejnovějším analýzám připravených týmem finančních specialistů.

Společnost Alpari FS je registrována jako kyperská investiční firma s licencí Kyperské komise pro cenné papíry a burzu pod licenčním číslem 129/10.

Chcete-li se dozvědět vice o Alpari FS nebo si otevřít účet, navštivte nás prosím na www.alparifs.com nebo nám zavolejte na +357 25 257 333.

Poznámka: Tento článek obsahuje osobní názory a myšlenky a neměl by být přijat nebo špatně pochopen jako investiční poradenství.

Upozornění na rizika Pákové obchodování s měnami a CFD na mimoburzovním (over-the-counter) trhu s sebou nese vysokou míru rizika a nemusí být vhodné pro všechny investory. Můžete přijít o více, než jsou vaše počáteční investice. Před zahájením obchodování byste měli plně porozumět všem rizikům spojeným s obchodováním na devizových trzích a měli byste vzít v úvahu úroveň vašich zkušeností. © 2011–2012 Alpari Financial Services Ltd.

Poznámky pro editory: O Alpari FS: Alpari Financial Services Ltd (Alpari FS), nezávislý obchodník s měnami založený v roce 2010, poskytuje služby online obchodování na mezinárodním měnovém trhu a je součástí mezinárodně uznávané rodiny společností Alpari (rodina Alpari). S pobočkami ve 22 zemích včetně hlavních světových finančních center, s více než 440 000 zákazníky ve více než 150 zemích a objemem měsíčních obchodů v průměru přesahujícím 200 miliard amerických dolarů, se rodina Alpari stala jedním z lídrů v oboru.

Alpari FS umožňuje klientům prostřednictvím svých specializovaných obchodních platforem přístup k mezinárodnímu měnovému trhu a k obchodování s různými finančními nástroji, včetně měn, spotových obchodů s drahými kovy, CFD u futures na komodity a CFD na ETF a jednotlivé akciové tituly. Společnost se řídí svým závazkem poskytovat výjimečné služby zákazníkům, inovativní technologie, komplexní obchodní nástroje a vzdělávací služby.

Alpari Financial Services Ltd je registrována jako kyperská investiční firma (CIF) s licencí Kyperské komise pro cenné papíry a burzu (CySEC) pod licenčním číslem 129/10.

Komerční sdělení

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí