LEO Express zahájil hromadný nábor nových pracovníků

Komerční sdělení

Český železniční dopravce LEO Express rozjel první hromadnou náborovou kampaň. Hledá stevardy/stevardky, pokladní, operátory/operátorky call centra, ale také strojvedoucí a dispečery/dispečerky, kteří budou zajišťovat železniční přepravu cestujících na trase Praha-Ostrava. V letošním roce LEO Express plánuje získat na trhu práce přibližně 80 spolehlivých, pracovitých a seriózních žen a mužů, jež se hodlají chopit šance a podílet se na expanzi nové perspektivní firmy.

Lidé, kteří se chtějí stát součástí týmu LEO Express, se mohou hlásit na kariera@le.cz. Požadavky na nové pracovníky LEO Expres včetně jejich pracovní náplně a profesních předpokladů jsou zveřejněny na www.le.cz v rubrice kariéra.

LEO Express nabízí zájemcům o práci příležitost stát se součástí perspektivní a rychle rostoucí firmy, atraktivní pracovní prostředí, odpovídající finanční ohodnocení, zaměstnanecké benefity a možnost osobního a profesního rozvoje.

„LEO Express se snažím budovat jako firmu, která bude zaměstnávat jen ty nejlepší pracovníky. Našim zákazníkům totiž chceme dlouhodobě poskytovat vysoce kvalitní služby a lidé jsou vždy to nejcennější, co každá firma má. Zájemci o práci u LEO Express projdou důkladným výběrem. Nové kolegy také důsledně proškolíme,“vysvětluje Leoš Novotný, majitel společnosti LEO Express. A doplňuje: „Jsem si ale jist, že LEO Express je natolik atraktivní značka a perspektivní rostoucí firma, že nebudeme mít problém sehnat kvalitní spolupracovníky. Již nyní se nám sami od sebe hlásí řádově desítky zájemců o zaměstnání týdně.“ Leoš Novotný přitom připomíná, že v budoucnu plánuje další nábory nových pracovníků. LEO Express by se totiž během několika let měl stát významným středoevropským dopravcem a přepravovat cestující i na dalších tratích v ČR a okolních státech.

LEO Express a. s. je česká železniční společnost, která se připravuje na provozování osobní vlakové dopravy zcela novými soupravami od prosince 2012 na trati Praha – Ostrava a postupně také na dalších tratích v ČR i v sousedních státech. Majitelem a zároveň předsedou představenstva společnosti je Leoš Novotný. LEO Express je součástí skupiny LEO Group, která dnes sdružuje skupinu firem podnikajících v železničním a dopravním průmyslu. Moderní a velmi úsporné vlaky mířící na trasu Praha-Ostrava jsou nízkopodlažní, plně klimatizované elektrické soupravy. Cestujícím poskytnou kvalitní služby a také špičkové technologie. Nabídnou rychlý a funkční internet, elektrické zásuvky pro všechny, zábavu a informace prostřednictvím unikátního vnitřního audio-video kanálu, pohodlný interiér, speciálně konstruované polohovací sedačky, dostatek prostoru pro nohy a zavazadla všech cestujících, čisté a moderní toalety. O cestující se bude starat patřičně vyškolený a vstřícný personál. Více o firmě LEO Express na www.le.cz

Komerční sdělení

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí