Články, které napsal
Emil Brož

FINFOCUS podcast Rozhovory přečtete do minuty

Největší nezávislý finanční festival FINfest vypukne již 16. 9. v Praze a bude se masivně věnovat tématu placeného poradenství. Jaká je nejlepší praxe placeného finančního poradenství? A má placené poradenství dostatečně velký trh? Chybět ale nebudou ani další poradenská témata, přednášky osobního rozvoje a efektivní práce se sociálními sítěmi… ani možnost setkat se s kolegy finančními poradci a vyměnit si zkušenosti.

FINFOCUS podcast Rozhovory přečtete do minuty

Do 1. pilotního dílu FINFOCUS podcastu jsme si pozvali Jiřího Junga, který studoval Konzervatoř v Teplicích a následně hrál na housle v Severočeské filharmonii. Poté se živil jako finanční poradce a řidič, ale láska k hudbě ho nikdy neopustila. Proto se rozhodl vrátit ke svým kořenům a začal skládat písničky, které sám nahrává a produkuje.

Pojištění Politika Právo Studium přečtete do minuty

Dnes poslanecká sněmovna odhlasovala v rekordním čase pouhých 5-ti minut prodloužení přechodného období pro prokázání odborné způsobilosti pojišťovacích zprostředkovatelů. Shoda poslanců s prodloužením lhůty na splnění zkoušek o dalších 6 měsíců byla stoprocentní.

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí