Snadno dostupná Smart půjčka

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Budete-li se zajímat o Smart půjčku, často se s ní setkáte pod označením „půjčka bez registru“. Co to přesně znamená? Jde o to, že při vyřizování o tuto půjčku nebude poskytovatel nahlížet doregistru dlužníků.

To je databáze, ve které jsou údaje o vaší schopnosti splácet. Pokud jste si vzali půjčku a měli problémy ji splácet, je to v této databázi, do které mohou nahlížet banky i nebankovní společnosti. Když v něm jste, máte jen malou šanci získat jakoukoliv půjčku.

Vzhledem k tomu, že do registru dlužníků není obtížné se dostat, jsou v něm mnozí. Proto jsou také půjčky bez registru tak oblíbené. Smart půjčka je jednou z nich.

Charakteristika Smart půjčky

Hledáte-li také půjčku bez registru, patrně vás Smart půjčka zaujme, a to i svými dalšími výhodami. Nespornou výhodou je i fakt, že u nás je nabízená řadu let a lidé s ní mají zkušenosti. Dříve byla jejím poskytovatelem společnost Smart Capital. Dnes vám stejnou půjčku nabízí JET Money.

Výše Smart půjčky je od 5 000 do 50 000 Kč s dobou splatnosti 8 až 13 měsíců. Jste-li dostatečné bonitní, nepotřebujete ručitele. V opačném případě získáte půjčku se zajištěním spoludlužníkem. Půjčka je bezúčelová a umožňuje vám refinancování. Díky tomu, že se nenahlíží do registru dlužníků, lze z peněz z půjčky splatit i jiné finanční závazky, které vám třeba přerostly přes hlavu.

Podmínky pro schválení půjčky jsou minimální. Stačí, když dosáhnete plnoletosti a máte pravidelný měsíční příjem.

Peníze z půjčky vám budou obchodním zástupcem vyplacené v hotovosti. Při podepisování smlouvy předkládáte pouze občanský průkaz a druhý doklad totožnosti. Vyřizujete-li si půjčku se spoludlužníkem, budou tyto doklady vyžadované i po něm.

Shrnutí výhod Smart půjčky

Smart půjčka je snadno dostupná, pojí se s minimem administrativy a díky tomu, že požadavkem je jen pravidelný měsíční příjem, bude půjčka s největší pravděpodobností schválená i důchodcům či ženám na mateřské dovolené, tedy skupinám lidí, kteří mají velmi omezené možnosti pro získání půjčky.

Vyřízení půjčky je také pohodlné. Nebudete muset vůbec nikam chodit. Obchodní zástupce poskytovatele tohoto úvěru vám peníze v hotovosti přinesou až domů. Žádost o půjčku podáte přes internet.

Komerční sdělení

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí