Lze na povinném ručení ušetřit tisíce?

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Opět přišel čas zaplatit za povinné ručení a říkáte si, proč je vlastně tak drahé? A proč má soused levnější? Nejspíše jste jen špatně zvolili pojistný produkt. Pouze malé procento vlastníků automobilů má opravdu to nejvýhodnější povinné ručení na trhu. Připojte se k nim a šetřete na pojištění auta.

Cena povinného ručení záleží na několika faktorech, jako jsou místo bydliště, typ a stáří vozu nebo počet bonusových měsíců pojistníka. Proto nelze jednoznačně stanovit obecnou cenu povinného ručení, každý pojištěný je originál a v závislosti na uvedených faktorech se může cena lišit i o několik set korun. Svou roli hraje samozřejmě i pojišťovna, u které je povinné ručení uzavřené. Každá pojišťovna má jiné produkty, zvýhodňuje jiné řidiče či auta a nabízí jiné slevy. Jeden ze zajímavých produktů je povinné ručení česká pojišťovna.

Nejlepší cestou, jak najít to nejlevnější povinné ručení a skutečně ušetřit bez použití neférových praktik, jako jsou například flotilové pojistky, je využití porovnávače pojištění Klik Pojištění, kde máte možnost ušít si pojištění na míru a získat tak povinné ručení přesně pro vás a díky porovnání desítek nabídek bude také nejlevnější.

Na webu www.klikpojisteni.cz najdete kalkulačku povinného ručení, vyplníte potřebné údaje a následně porovnáte nabídky těch nejlepších českých pojišťoven a jejich produktů. Kalkulace pojištění je nezávazná, bez nutnosti sjednání povinného ručení. Pokud se pro některý z produktů rozhodnete, stačí si ho uzavřít online nebo po telefonu.

Komerční sdělení

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí