Pojištění domácnosti

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Problémy jsou stále blízko nás a většinou vystrčí růžky, když ně nejméně čekáme. Některé jsou řešitelné brzy, jiné se s námi vlečou dlouhou dobu. A existují i možnosti, jak se aspoň proti nějakým trochu bránit. Různě zaměřené pojištění vám pomůže získat odškodné po různých katastrofách – poškození domu, zničení bydlení, po živelné pohromě či po odcizení věcí.

Pojištění domácnosti se týká skupiny pojištění majetku občanů. Pojištění ochraňuje vaši domácnost před různými vlivy a událostmi. Pokud se něco špatného přihodí, můžete počítat s nějakou sumičkou peněz. Pojištění se vám bude hodit i v případě, že způsobíte škodu někomu jinému. Jednoduše se může stát, že vytopíte sousedy o patro níž. Rovněž se přihodí, že váš psí miláček uteče a pořádně prohrabe sousedovic zahrádku. Pojištění pro domácnost se týká i věcí umístěných v nebytových prostorech. Například máte něco ve sklepě, na půdě nebo v garáži. Při uzavírání smlouvy se podívejte na co všechno se pojištění vztahuje. Smlouvy mohou mít různé varianty a vlastně hodně záleží na částce, kterou jste ochotni splácet – čím vyšší, tím rozsáhlejší zajištění. Podle toho pak pojišťovna zajistí zaplacení škody.

Jak a kde si můžete uzavřít pojistky domácnosti? Máte určitě možnost zajít klasicky do některé z budov, kde sídlí pojišťovací společnosti, ale existuje i snadnější způsob. Pojištění domácnosti nejlépe zajistíte díky online službám. Navíc máte ideální příležitost si rychle naleznout momentálně nejlevnější pojištění. Na stránkách Srovnejto.cz zadáte potřebné údaje, odkliknete a vzápětí máte aktuální ceny různých pojišťoven. Jakmile si vyberete vám nejvíce vyhovující, můžete zde rovnou uzavřít pojištění. Uzavření online pojištění vám šetří čas i peníze, protože nejste odkázáni podepsat smlouvu hned s prvním pojišťovákem, který se vám připlete do cesty.

Srovnejto.cz – nejlevnější pojištění pro vaši domácnost

Komerční sdělení

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí