Povinné ručení: Srovnejte si nabídky pojišťoven

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

O tom, že v současné době existuje mnoho pojišťoven, u kterých si můžeme zřídit zákonné pojištění vozidel, už dnes asi ví každý. Už jste přistoupili i vy ke změně pojišťovny?

O zákonném pojištění vozidel

Některé pojišťovací produkty se vyplatí, jiné méně. Proto zvažujeme vždy, jestli nám konkrétně pojišťovací produkt může něco přinést. Uvažovat o tom nemusíte v případě zákonného pojištění vozidel. Je dané zákonem, a kdybyste si ho nezřídili, hrozila by vám vysoká pokuta i další postihy. Do skupiny pojištění vozidel nespadá jen povinné ručení, ale také havarijní pojištění. To je však produkt, který je již dobrovolný. Hradí se z něj škody na vlastním automobilu v případě, že způsobíte nehodu. Výhodnost tohoto produktu není pro každého. Nutnost zřídit si zákonné pojištění vozidel je sice daná zákonem, ale vy si můžete zvolit, jaký konkrétní produkt si vyberete a hlavně jakou pojišťovnu oslovíte. Kvůli tomu, že si pojišťovny samy určují faktory, které ovlivňují konečnou cenu produktu, může být pro každého motoristu výhodný jiný produkt. Proto je na místě pečlivý výběr pojištění vozidel. Najděte si i vy produkt ideální pro vás.

Pojištění vozidel porovnání

Kvůli velké nabídce produktů povinného ručení, je povinné ručení porovnání jedinou možností jak zjistit, která pojišťovna má pro vás nejlevnější produkt. Proveďte i vy pojištění vozidel porovnání. Ještě jste nikdy k porovnání nepřistoupili a nevíte jak na to? Pokud se vám nechce jednotlivé nabídky porovnávat mechanicky a zkoumat povinné ručení ceník všech pojišťoven, nechte si provést srovnání povinného ručení prostřednictvím nástroje povinné ručení kalkulačka. I když jste kalkulačku nikdy nepoužili, zjistíte, že její používání je velmi snadné.

Komerční sdělení

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí