Home Credit: Finanční produkty pro každého

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Pokud si chcete vzít půjčku, která vám pomůže a která vám naopak nezpůsobí finanční problémy, dobře si rozmyslete, jakého poskytovatele oslovíte. Oblíbená jeHome Credit půjčka.

Společnost Home Credit

Home Credit nabízí své produkty na českém trhu už více než 20 let. Společnost vznikla v roce 1997 a poměrně rychle se dostala do povědomí lidí. To je vidět i podle toho, že mnozí lidé, kteří se rozhodnou pro nebankovní půjčku, se na tuto společnost obrátí. Společnost Home Credit je na českém trhu viditelná nejen svými výhodnými produkty, ale i tím, že se účastní různých projektů, které přispívají ke zlepšení společenské a kulturní vyspělosti. Výhodou je, že Home Credit nabízí klientům širokou škálu produktů. Vybere si každý, ať už shání účelový úvěr, neúčelovou půjčku, kreditní kartu či možnost nakupování na splátky. Home Credit spolupracuje s více než 4 500 prodejci, takže určitě i vy najdete své oblíbené zboží, které můžete financovat prostřednictvím Home Credit.

Půjčka Home Credit

Pokud přeci jen chcete financovat něco, co splátkový prodej nenabízí, nebo si chcete zaplatit dovolenou, dluhy atd., můžete zvolit neúčelovou půjčku. Neúčelová půjčka od Home Credit vám dává možnost využít peníze podle sebe, aniž byste to museli někomu sdělovat. Peníze od Home Credit využijete na cokoliv. Půjčka až 150 000 Kč bude vyhovovat i vám. Bojíte se, že přeci jen by vám mohla z nějakého důvodu nevyhovovat? Tak ji jednoduše a bez dalších poplatků můžete vrátit. Bez poplatků je možnost i půjčku předčasně splatit a celkově se žádných zbytečných poplatků u Home Credit nesetkáte. Volte jednoduchou a snadno dostupnou Home Credit půjčku s mnohými výhodami.

Komerční sdělení

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí