Podnikej snadno aneb rozjezd podnikání se vším všudy

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Pustit se do podnikání chce píli a odvahu. Zejména v dnešní době, kdy stát není podnikatelům příliš nakloněn je potřeba velké odhodlání, a i přesto se začínající podnikatelé často neobejdou bez pomocné ruky. Právě takovou záchranou je i stránka podnikejsnadno.cz, která vám pomůže nejen se založením společnosti, ale také s dalšími kroky, které jsou nutné k rozjezdu podnikání.

Založení společnosti a ready made

Opravdové podnikání začíná založením společnosti, ať už se chcete zaštítit pouze společností s ručením omezeným, nebo akciovou společností. Díky najmutí profesionálů budete ušetřeni zdlouhavé administrativy a obíhání úřadů. Za velmi přijatelnou cenu pro Vás totiž vše bude zařízeno. Vy musíte pouze vznést své požadavky a složit základní kapitál na Váš budoucí firemní účet. Ten v případě s.r.o. činí 200 000 Kč a v případě a.s. 2 000 000 Kč (resp. 30 % z této částky). K dispozici pak budete mít nově založenou společnost podle svých představ do 7 až 10 pracovních dnů od podání žádosti.

Pokud na své podnikání spěcháte, nebo se chcete vyhnout placení základního kapitálu, můžete založení společnosti snadno nahradit nákupem ready made firmy. V tomto případě nebude probíhat klasické založení společnosti, ale bude na Vás převedena již existující společnost, která byla založena předem právě za účelem prodeje koncovému zákazníkovi. Tato společnost samozřejmě nevyvíjela prozatím žádnou podnikatelskou činnost a je tak bez jakýchkoliv závazků. Její velkou výhodou je i fakt, že lze její převod realizovat během jediné schůzky, která nebude trvat ani hodinu. Navíc, jak bylo řečeno se s ready made společností vyhnete placení základního kapitálu. Ten byl totiž složen již při jejím založení. Využít takto můžete založení s.r.o., a.s. ale i evropské společnosti, jejíž klasické založení je jinak velmi složité a pro obyčejného začínajícího podnikatele neuskutečnitelné.

Poskytnutí sídla společnosti

Další službou, se kterou Vám podnikejsnadno.cz může ušetřit celou řadu starostí, je poskytnutí sídla společnosti. To si můžete pronajmout ihned při zakládání nebo nákupu ready made. Získáte tak sídlo na prestižní adrese v Praze.

Možnost poskytnutí sídla ocení zejména podnikatelé, kteří nechtějí, aby byla v obchodním rejstříku vedena jejich soukromá adresa nebo adresa kanceláře, hodí se ale i pro krátkodobé podnikatelské projekty nebo v případě, že zástupci společnosti často cestují a nepotřebují pronajímat klasickou kancelář.

Vedení účetnictví

Dalším problémem, na který možná ve svém podnikání narazíte, bude vedení účetnictví. I s tímto Vám může pomoci web podnikejsnadno.cz, který spolupracuje s renomovanou účetní firmou. Díky externímu vedení účetnictví se totiž budete moci naplno věnovat svému podnikání bez složitých administrativních úkonů a studování nových zákonů a norem. Vše navíc budete mít v pořádku dle zákona a nebudete se muset obávat, že jste něco omylem zanedbali.

Takové to řešení vedení a zpracování účetnictví je výhodné pro většinu malých a středních podnikatelů. Právě oni si totiž často nemohou najmout samostatného zaměstnance, protože cena za takovéhoto pracovníka je velmi vysoká. A nejsou to jen náklady spojené se mzdou, jedná se i o zajištění pracovního místa nebo potřebného vybavení, jako je počítač a účetní software. Toho všeho jste u externího účetnictví ušetřeni.

Tvorba webu

Pokud už budete mít zajištěno veškeré vnitřní fungování společnosti, je zapotřebí také zviditelnit Vaši firmu a dostat ji blíže k zákazníkům. Nejlépe tak samozřejmě učiníte prostřednictvím kvalitních webových stránek, které budou Vaši firmu reprezentovat.Ty si můžete na podnikejsnadno.cz také objednat. Kromě samotného profesionálního zpracování internetových stánek je ve službě také zahrnuta jejich základní propagace, jako je SEO, příprava PPC kampaně, nebo tvorba profilu na Facebooku. Zároveň s tím si můžete nechat vytvořit i kompletní firemní identitu nebo další reklamní materiály, které chcete pro propagaci své firmy používat.

Komerční sdělení

Praktické

Reklama

Populární na Dům financí