Prodej nemovitosti nemusí být noční můrou – nechejte starosti na realitní kanceláři

Komerční sdělení

foto: Pixabay, ilustrační fotografie

Nacházíte se ve složité životní situaci? Nečekaně jste zdědili nemovitost nebo vás zastihla zpráva o novém přírůstku do rodiny či nenadálá finanční krize, kterou potřebujete rychle vyřešit? Řešením těchto situací může být prodej nemovitosti. Jak na to?

Zvolte správného partnera

Se správnou realitní kanceláří projdete celým prodejem tak hladce, jak to jen jde. Není to jen rychlý prodej, který jsou schopné zajistit, ale jedná se také o nezbytnou administrativu, finanční služby, informační servis, propagaci a dokonce i právní služby. Jak si však vybrat?

Všímejte si, jak s vámi realitní kancelář komunikuje, zda vám je schopná vše vysvětlit či poradit – podle toho poznáte, zda jednáte se skutečnými profesionály, kteří své práci rozumí. V neposlední řadě pročtěte reference, zkušenosti předchozích klientů mohou o společnosti mnoho napovědět. Pokud již máte vybráno, máte domluvené podmínky a máte vypracovaný odhad ceny nemovitosti, můžete se pustit do příprav prodeje. Co vše je nutné zvládnout?

Byt v odpovídajícím stavu

Nikdo se nechce stěhovat do neudržované nemovitosti. Než tedy přistoupíte k propagaci a focení, proveďte důkladný úklid a nezbytné opravy. Uveďte byt do co nejlepšího stavu – jen tak máte záruku, že o byt či dům na prodej bude zájem. Dejte si záležet i na drobnostech a zaměřte se na detaily. Dobře uděláte, pokud ponecháte nábytek a pár dekoračních prvků. Celkovou atmosféru může dokreslit třeba i váza s čerstvými květinami na stole či kobereček v obýváku. Dalším krokem je naaranžování bytu tak, aby vypadal atraktivně nejen při osobních prohlídkách, ale i na fotkách. Jen tak oslovíte co největší počet potencionálních kupců.

Můžete být být bez obav, i s těmito úvodními starostmi, které předchází samotnému procesu prodeje, vám může realitní kancelář pomoci.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí