Bulharsko- destinace na dosah ruky

Komerční sdělení

foto: pexels, ilustrační fotografie

Pokud hledáte dokonalou dovolenou, která spojuje bohatou historii a nádherné pláže, nemusíte hledat dál. Zájezd do bulharských destinací Nesebar a Zlaté Písky nabízí to nejlepší z obou světů a zaručuje nezapomenutelný zážitek.

All inclusive Bulharsko Vám zprostředkuje vše, co hledáte!Nesebar, Slunečné pobřeží, nebo Zlaté písky ? Vyberte si dovolenou s all inclusive https://www.tui.cz/dovolena/bulharsko v hotelu u moře za ceny, které nebolí.

Nesebar je malé historické město na pobřeží Černého moře a je zapsáno na seznamu světového dědictví UNESCO. Pro milovníky historie a kultury je to opravdový poklad. Procházka úzkými uličkami Nesebaru vás zavede mezi starověké kostely, hradby a kláštery. Toto město je jako živý muzeum, kde si můžete prohlédnout fascinující archeologické nálezy.

Pláže a Relaxace v Zlatých Píscích

Zlaté Písky jsou známé svými nádhernými plážemi a písečnými dunami. Tato oblíbená bulharská destinace nabízí ideální podmínky pro odpočinek u moře. Během 7 nocí strávených na plážích Zlatých Písků si můžete užívat slunění, koupání a různé vodní aktivity. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici přímo na pláži, takže si můžete užít pohodlí po celý den.

Ubytování a Služby

Během vašeho zájezdu budete mít k dispozici kvalitní ubytování v hotelech s výhledem na moře a pláže. Hotelová ubytování jsou vybavena veškerým komfortem, který potřebujete pro příjemný pobyt. Navíc, zájezdy do Nesebaru a Zlatých Písků zahrnují různé formy stravování, což vám umožní ochutnat tradiční bulharskou kuchyni.

Zábava a Aktivity

Pokud máte rádi dobrodružství a zábavu, bude vás těšit, že Zlaté Písky nabízejí mnoho aktivit. Můžete si zapůjčit vodní sportovní vybavení, vydat se na výlet lodí po pobřeží nebo si užít nočního života v místních barech a klubech.

Více Nabídek a Možností

Díky mnoha nabídkám zájezdů do Bulharska můžete vybrat takový, který nejlépe vyhovuje vašim preferencím. Zahrnují různé destinace v Bulharsku, ať už je to Nesebar, Zlaté Písky nebo jiná oblíbená plážová destinace.

Cena zájezdu all inclusive zahrnuje mnoho služeb, což znamená, že se nemusíte starat o organizaci dovolené sami. Bulharsko je ideální volbou i pro rodiny s dětmi, kteří mají dokonce možnost si vybrat s hotelů speciálně pro ně uzpůsobených.

Nesebar a Zlaté písky, vše na dosah ruky

Zájezd do Nesebaru a Zlatých Písků je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci historie, pláží a relaxace. Tyto destinace nabízí nespočet zážitků pro páry i rodiny a zanechají ve Vás nezapomenutelné vzpomínky. Buďte jedním z těch šťastných, kteří stráví 7 nocí na pobřeží Černého moře a užijí si dovolenou snů.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí