Jak ochránit svůj majetek, a přitom podpořit rozvoj firmy?

Komerční sdělení

foto: Dům financí

Každý chce chránit svůj majetek a rozvíjet svoje firmy. V současné době to však není úplně jednoduché.

Česká republika podporuje naprosto transparentní vlastnictví firem. Což je na jednu stranu správné, lépe se tak monitoruje podvodné podnikání, na druhou stranu stávající způsob nechrání majitele před konkurencí a nekalým bojem. Co vám může přinést přesun sídla firmy do zahraničí?

  • Anonymita vlastnictví – přesun sídla firmy do zahraničí umožňuje anonymizovat vlastnictví firmy a zvýšit tak ochranu vašeho majetku. Nemůže si vás kdokoli dohledat v obchodním rejstříku ani v katastru nemovitostí.
  • Daňová optimalizace – v žádném případě se nejedná o obcházení zákona a vyhýbání se placení daní. V řadě případů se jedná o zcela legální snižování daní. Tím, že snížíte své daňové povinnosti, získáte více peněz na rozvoj firmy.
  • Snížení byrokratické zátěže – zejména u specifického zboží a služeb je byrokratická zátěž v České republice opravdu enormní. Při expanzi do zahraničí se často vyplatí založit zahraniční společnost, která byrokratickou zátěž rapidně sníží.
  • Rozložení rizik v podnikání – založením separátní zahraniční firmy oddělíte i rizika. Tím samozřejmě také přispíváte k ochraně svého majetku.

Založení zahraniční společnosti či přesun sídla firmy do zahraničí je tak v konkrétních případech logickým řešením. Že v této oblasti nemáte zkušenosti, nevíte, na koho se obrátit a nechcete se dopustit porušení svých zákonných povinností? Obraťte se na Zenron, tým odborníků s bohatými zkušenostmi. Poradí vám, která z destinací a proč je pro vás nejvýhodnější. Následně vás provedou celým procesem. Na webových stránkách www.zenron.cz naleznete podrobné informace a veškeré poskytované služby.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí