Existuje výhodná nebankovní půjčka?

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Finanční trh je v oblasti nebankovních půjček přesycen. V současné době existuje přes 50 000 poskytovatelů. Problém je, že ne všechny nebankovní společnosti jednají férově, na což někdy velmi krutě doplácí jejich klienti. Mnoho z nich dostaly nebankovní půjčky až k exekutorovi. I proto v současné době vláda chystá novelu, která by měla nastavit přísnější podmínky, a tak snížit počet poskytovatelů nebankovních půjček. Jak je to nyní? Je možné si u nebankovní společnosti půjčit férově?

Prověřování se vyplatí

nebankovní půjčky mohou mít férové podmínky. Je ale třeba hledat. V první řadě je vhodné si prověřit poskytovatele. V tomto případě poslouží online blacklisty, kde se lidé vzájemně upozorňují na podvodné společnosti. Jistou zárukou kvality je historie poskytovatele a jeho podmínky.

Příklad férovosti od TOMMY STACHI s.r.o.

Velkou popularitu v současné době zažívají nebankovní půjčky od TOMMY STACHI s.r.o. V roce 2014 poskytla společnost tisíce půjček.

Obliba pramení z velmi výhodných podmínek:

  • Není třeba dokládat účel půjčky.
  • Společnost nenahlíží do registru dlužníků.
  • Nemá poplatky za vyřízení úvěru.
  • Neplatí se poplatek za předčasné splacení.
  • O půjčku je možné požádat online, osobně na pobočce i na telefonu 800 187 187.

Kolik je možné si půjčit?

TOMMY STACHI s.r.o. nabízí půjčky od 5 000 Kč do 100 000 Kč a také půjčky nad 100 000 Kč, v jejich případě je vyžadována zástava. Výši půjčky si volíte sami.

Pro koho jsou vhodné?

U TOMMY STACHI s.r.o. si může půjčit kdokoliv, kdo může prokázat svou schopnost splácet. Půjčky jsou vhodné i pro matky na mateřské, důchodce, studenty apod. Společnost nabízí i půjčku pro živnostníky. V jejich případě je nutné předložit faktury a výpis z účtu pouze za poslední měsíc, nikoliv za rok jako je tomu v případě bank.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí