Srovnávejte a pečlivě vybírejte všechny finanční produkty – to je klíč ke snadnému šetření

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Kdo šetří, má za tři, říká známé rčení a je na něm hodně pravdy. Toto šetření přitom nemusí znamenat utahování opasku a odpírání si životních radostí. Stačí se zamyslet nad tím, kde vám mohou zbytečně utíkat finanční prostředky.

Neplaťte zbytečně moc

O stálých měsíčních platbách nás často ani nenapadne přemýšlet, a přitom právě na nich by se daly ušetřit nemalé částky. Jste si jisti, že máte výhodného dodavatele plynu a elektřiny? Neplatíte zbytečně drahou pojistku? A jak jsou na tom vaše bankovní půjčky s úroky a poplatky? Nevíte, co s tím? Je to jednoduché. Využijte online srovnávač Uspory.cz, který vám pomůže zorientovat se v nabídce trhu a snadno a rychle vybrat nejvýhodnější variantu pro vaši konkrétní situaci.

Profesionálové vybírají nejvýhodnější nabídky

Portál Úspory.cz funguje od roku 2010 a porovnává celou ucelenou škálu finančních produktů. Patří sem všechny typy pojištění, povinné ručení, bankovní půjčky, hypotéky, běžné bankovní účty, dodavatelé plynu a elektřiny nebo mobilní tarify. Okruh produktů, které je možné díky tomuto zprostředkování získat výhodněji, se neustále rozšiřuje. Za vším stojí tým profesionálů z oblasti osobních financí, energií a internetu, kteří mají letité zkušenosti napříč celou šíří srovnávaných produktů a umí je využít ve váš prospěch. Však je také srovnávací portál Úspory.cz jedním z projektů společnosti Elephant Orchestra, která patří do skupiny ePojisteni.cz, největšího českého porovnávače a prodejce pojištění.

Věnovat pozornost výběru výhodného produktu se vám vyplatí. Možná hledáte nejlepší pojištění sebe a své rodiny, třeba je východiskem ve vaší situaci konsolidace půjček, nebo se jen snažíte zjistit, zda ve vaší domácnosti neplatíte příliš zbytečných výdajů. Ať je to jakkoliv, vždy je nejlepší porovnat si důkladně nabídku trhu. Využívejte Úspory.cz a šetřete!

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí