Kvalitní kancelářská židle – investice do vašeho zdraví

Komerční sdělení

foto: PR

O investicích a světě financí toho již bylo řečeno mnohé. V dnešním článku se však zaměříme na investice do vás a vašeho zdraví. Sedavá zaměstnání totiž začínají být stále rozšířenější, a i díky nim stále roste počet lidí s onemocněními pohybového aparátu. My si proto ukážeme, jak jim aktivně předcházet nebo je alespoň eliminovat.

Šetřete svá záda stejně jako vaši peněženku

Nejen u nás, ale prakticky po celém světě aktuálně probíhá období utahování opasků. Spousta lidí se zaměřuje na to, jak co nejvíce ušetřit, až zapomínají na to, že pouze při pevném zdraví si dokáží poradit se vším, co jim život přichystá. Zdraví si dokážeme udržet jen díky správným návykům, a ty začínají v detailech našeho každodenního života.

Mnoho z nás stráví většinu času ze dne na židli. Ať už kvůli práci, škole, nebo jednoduše pro zábavu a odpočinek. Kolik lidí se však doopravdy zamýšlí nad tím, jaké dopady sezení na jejich tělo má a kolik z nich naslouchá tomu, když se objeví bolesti zad? Možná to nebude ani čtvrtina, což je ohromná škoda.

Tento problém se totiž dá poměrně snadno vyřešit. Kvalitní kancelářské židle napomáhají držet záda a krční páteř ve správné poloze, čímž pomáhají eliminovat bolest v nich a zároveň i zlepšují držení těla. Díky elegantnímu provedení a vynikajícímu zpracování navíc dokáží obohatit vzhled vašeho interiéru.

Chcete investovat do svého zdraví a zpříjemnit si dny v kanceláři? Oblíbené kancelářské židle si můžete prohlédnout zde – https://www.liftor.cz/ergonomicke-kancelarske-zidle/.

Sáhněte po prověřené jistotě

Výběr kancelářské židle nemusí být pro laika úplně jednoduchý. Židlí na trhu je totiž velké množství a zorientovat se ve výhodách či nevýhodách všech zkrátka není jednoduchý úkol. Přesto se však najdou takové kancelářské židle, jež si drží vysoká hodnocení od odborníků i běžné veřejnosti.

Přesně takovou je ergonomická židle Liftor Active, která v sobě spojuje vše, co od správné zdravotní židle můžete chtít. Židle byla navržena tak, aby podporovala správné držení těla, a zároveň maximalizovala pohodlí během sezení.

Je opatřená dvoudílnou opěrkou, díky které se dokáže perfektně přizpůsobit tvaru vašich zad a obepnout vzpřimovače zad. Zároveň tato opěrka reaguje na pohyb vašeho těla a naklání se spolu s vámi. Tím ještě zvyšuje vaše pohodlí, pokud se například musíte pro něco natáhnout nebo nevydržíte sedět zcela v klidu.

Kvalitní kancelářská židle je tak jednou z nejlepších investic do vašeho zdraví, jakou můžete učinit. Pomůže vám správně držet vaše tělo, čímž se uleví zádům a zároveň minimalizuje škodlivé dopady, které s sebou dlouhodobé sezení nepochybně nese.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí